Szerintetek nagyon hülyének néznének ezzel az öltözködéssel?
Figyelt kérdés
szóval macskás füleket fogok venni, ami ilyen hajpánton van.., és hozzá ilyen szőrös farok kulcstartót. pl: [link] szerintetek nagyon sok beszólást kapnék? és így szeretnék majd suliba is járni. egyébként már régóta vonzódom a macskákhoz. emberi testbe zárt macska vagyok, ez olyan mint a transzszexualitás csak sokkal komolyabb2013. aug. 14. 09:12
1/12 anonim válasza:
nem, én is szoktam így járni (meg nyusziként) de nem érdekel mit gondolnak rólam. :)
2/12 anonim válasza:
Hehe, ez aranyos! :3 Bár azért attól is függ, hogy lány vagy fiú vagy és hány éves. Ha neked így tetszik, de foglalkozz más véleményével. :)
3/12 A kérdező kommentje:
18/L
2013. aug. 14. 09:46
4/12 anonim válasza:
Ha akarod csinald - azt csinalsz vegulis amit akarsz amig ezzel masokat nem bantasz.
Viszont az tutifix hogy en idiotanak neznelek...
Sok bajod lesz meg emiatt, mert egy 18 eves felnott "not" macskafulekkel senki se fog komolyan venni max. korberohogogni.
Amugy iskolaban lehet leszedetik veled...
Gondolom vegzos leszel.
Ha ismerosom lennel rabeszelnelek hogy kezeltesd magat mert ubergaz az egesz...
5/12 anonim válasza:
egész életeden nem vonulhat végig a macskaláz, szerintem beszélj erről valakivel
6/12 anonim válasza:
18 évesen öreg vagy szerintem az ilyen dolgokhoz!
7/12 anonim válasza:
Bocsi én azt hittem először, hogy általános iskolás kislány vagy! O.o Velem egy korú vagy, szóval így azért mér elég fura.
8/12 anonim válasza:
"csak sokkal komolyabb" ...nyilván :D Amúgy persze, hogy hülyének néznek, mit gondoltál?!
9/12 anonim válasza:
Hát (bocsi de..) én tuti kiröhögnélek ha így szembejönnél velem az utcán:D
10/12 anonim válasza:
ha ilyen elvontabb típus vagy,és illik a stílusodhoz,akkor simán aranyos lehet.:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!