Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » "Hülyének" néznének? :D

"Hülyének" néznének? :D

Figyelt kérdés

TUDOM, HOGY NAGYON HÜLYE KÉRDÉS(!!) DE.. 29-31-32 °C van kint, hülyének néznének, ha hosszú farmernadrágban mennék a kórházba? (Abból ítélve, hogy rövidnadrágban járkálnak az emberek..)

Értelmes, normális válaszokat adjatok legyetek szívesek! :)

2013. júl. 9. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
én nem is viselek rövidnadrágot, mert vékony a bokám
2013. júl. 9. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem, ha tudom, hogy a kórházba mész...Mert azért vannak helyek, ahova nem vehetsz fel rövidnadrágot...Bár először biztosan csodálkoznék, hogy miért van rajtad hosszú nadrág, de aztán elgondolkodnék, hogy biztos olyan helyre mész, ahol nem illik mutogatni a lábadat...

Az más kérdés, hogy bele fogsz sülni, és kétlem, hogy kényelmes lenne ilyen melegben...

2013. júl. 9. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem néznélek hülyének. Mindenkinek joga van eldönteni miben érzi magát kényelmesen. Ha valaki negyven fokban hosszúnadrágot akar hordani, vagy épp 0 fokban akar rövidet, hát tegye, engem aztán nem zavar. :D

Van pl. egy barátnőm, aki annyira nem szereti, ha bármilye is kilátszik, hogy sem rövidnadrágot, sem rövidujjút nem hord. Ha melege van, az ő baja, de legalább nem feszeng. :)

2013. júl. 9. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha vékony farmeranyagból készült, akkor nem. Amúgy meg senkinek semmi köze, hogy mibe mész az utcára, max meg fogsz sülni :)
2013. júl. 9. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem néznélek hülyének, de biztos csodálkoznék, hogy lehet ilyen melegben hosszú nadrágban lenni. Én most voltam kint, nem rég jöttem haza azt hittem meghalok, pedig rövidnadrág és atléta van rajtam. De ha neked így "kényelmes".:)
2013. júl. 9. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem néznélek hülyének.

Én nem is szeretek rövidnadrágban utcára menni, mert nem szépek a lábaim.

2013. júl. 9. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Én észre sem veszem az ilyet, csak ha látványosan szenved vagy rinyál az illető, hogy melege vaaaaaan... -.-"

Amúgy meg szerezz ilyen időre inkább valami vékony nadrágot, vannak laza lenvászon meg még nem tudom milyen anyagúak, praktikus, mert nem halsz meg a melegtől benne, de felveheted olyan helyekre is, ahova nem illik rövidben menni. :D

2013. júl. 9. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
én pl melóba se vehetek fel rövidet:D pedig lány vagyok.szal hosszú farmerban voltam ma is egész nap.
2013. júl. 9. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Én napallergiás vagyok, ezért nem vehetek fel rövidet, toppot/pólót/maxi szoknyát azért szoktam, de rövidnadrágról/szoknyáról nem is álmodhatok, mert rögtön csúnyán meglátszana a bőrömön. Így én nem csodálkoznék, meg amúgy is elég sok embert látok hosszúnadrágban, hosszú ujjúban...
2013. júl. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!