Szerintetek hülyének néznének?
sziasztok! Van egy pár melltartóm de ritkábban kapok és a mosás során gyengül az anyaga és a tartása, és utálom ha felveszek egy vékony felsőt és a kosarak körvonalai átlátszanak ezért azonos színű sportmelltartót veszek a melltartómra(olyan mintha egy mini top lenne). Amikor tesi van soha nem csinálom ezt, csak szokott orvosi vizsgálat lenni a suliban 1×, és többeket behívnak és melltartóra kell levetkőzni hogy a szívet meghallgassák.. félek hogy pont olyan napon lesz amikor rajtam van ez a sportmelltartó is (és jobb a tartása is am.) és a többiek hülyének fognak nézni.. szerintetek?
17L (nincs kis mellem)
Melltartót kézben moss, ne gépben, akkor tovább tart. Minőségit vegyél, ne kínait. Ne vastag szivacsosat, és megfelelő méretűt.
És akkor nem lesznek ilyen gondjaid hogy átlátszik a körvonala.
Csak sportmelltartót nem vehetsz fel? Vagy mások mit csinálnak, mi erre a legjobb megoldás? :O
Bocsi de fiú vagyok és kicsit bonyolult nekem ez de szeretném tudni mostmár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!