Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rendben van, hogy...

Szerintetek rendben van, hogy csak ennyi ruhám van?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és jelenleg van 3farmerom 1 cicanacim ,2 rövid nacim,3 egyberészes szoknyám és 3 sima szoknyám,9 pulcsim ebböl 4 kardigan ,2 cipzáros,3pedig belebujos,van 10 pulcsim és 5 trikom,plusz van egy ingem meg egy olyan felso amit triko fölé kell felhuzni, van 3 tavaszi kabátom az egyik egy farmerdzseki a másik egy széldzseki és a harmadik inkább téliesebb van 2sálam is,szerintetek a ruha táram szükös vagy pont elég?

2013. aug. 13. 22:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket,utolsó előtti nem hergelő mert a barátnőimnek sokkal több ruhái vannak és tök szomorú vagyok ez miatt
2013. aug. 14. 08:51
 12/19 anonim ***** válasza:

"Csak" ennyi ruha? Szerintem ez egyáltalán nem kevés. Nem panaszkodni akarok, de nekem a Te korodban feleennyi ruhám volt, és jól elvoltam vele. Azóta tudtam lényegesen bővíteni a ruhatáram, amióta minden hónapban kapok ösztöndíjat, előtte nagyon ritkán kaptam új ruhákat.

Szerintem ha jól összepasszintható ruháid vannak, akkor nem szűkös a ruhatárad.

2013. aug. 14. 10:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kevés.

De ha te annak érzed akkor vegyél 1-2 cuccot.

Én pl. télen és ősszel is imádom a sálakat hordani.

Veszel magadnak 2-3at és egy napi szettedet tök jól feltudod vele dobni :)

2013. aug. 14. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért tart itt a társadalom.
2013. aug. 14. 16:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem vehetnél még pár felsőt, mert azt nem nagyon találtam az írásodban, csak a trikókat. A többi szerintem rendben van. Nem a mennyiség, inkább a minőség a fontosabb.
2013. aug. 15. 10:28
 16/19 A kérdező kommentje:

jaj véletlenül hagytam ki :

,9 pulcsim ebböl 4 kardigan ,2 cipzáros,3pedig belebujos,van 10 pulcsim

az utolsó az felső akart lenni csak elirtam

2013. aug. 15. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
komolyan örülj neki hogy ilyen sok ruhád van.
2013. aug. 15. 22:26
 18/19 anonim ***** válasza:
14-es válaszolót kiegészíteném azzal, hogy azért tart itt a társadalom, mert van aki erre a kérdésre, hogy neki nem lenne elég ennyi ruha és az a rosszabb, ha csak majomkodásból válaszolnak ilyet, mert azt hiszik, hogy ez a menő. 20 éves vagyok és adok a megjelenésemre, félre értés ne essék, mielőtt még féltékeny meg proli jelzőkkel illetnének, de ez a duma, hogy egy társaságba nem megyek kétszer ugyanabban a ruhában szánalomra méltó.
2013. szept. 17. 08:59
 19/19 anonim ***** válasza:
* van aki erre a kérdésre azt válaszolja, hogy ..
2013. szept. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!