Fekete koktélruhához fekete cipő, fehér öv, fekete táska rendben lenne? Vagy inkább legyen minden egyéb fehér? Vagy lehet az első variáció, csak fehér bizsukkal, hogy ne legyen túl kevés a fehér?
Figyelt kérdés
Gólyabálra készülök, vidámítani szeretném a ruhámat, szerintem övek közül fehér lenne a legjobb. Ehhez szeretném igazítani a többit, de szűkös a pénztárcám, fekete cipőm és táskám van.
Segítségeteket előre is köszönöm!
2009. nov. 3. 00:40
1/5 anonim válasza:
én sárgát használnék fehér helyett. a feketefehér összeállítás már nagyon snassz.
feketéhez amúgy minden illik.
a lila is jólnézne még ki.
ezt úgyértem, hogy ruha fekete, cipő fekete, táska lila, öv lila. vagy sárga. de cipőből még a lila is mehetne. egy sötétebb darab.
2/5 anonim válasza:
Ne fehéret. Hogy illene oda? Semmi más nem fehér..
Ha már fehér öv, akkor fehér táska, fehér cipő..
De kombináld valami más színnel inkább.
3/5 anonim válasza:
A táska és az öv legalább passzoljon...
4/5 anonim válasza:
A fekete ruhahoz valassz egy mas szint,de ne feheret ha igazandibol vidamitani szeretned. Ilyen szinu legyen az oved, taskad es kiegeszitoid is sott a cipod is.Ha veletlenul nincsen olyan siznu cipod a feketet is nyugodtan felveheted.
5/5 anonim válasza:
Fekete ciklámennel? ciklámen fülbevaló, karkötő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!