Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves kortól 'egészséges'...

Hány éves kortól 'egészséges' magassarkút felvenni?

Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi hogy amúgy az utcára szal nem ilyen ballagás vagy ilyenekre :D és lenne mégegy kérdésem, hogy én 14 éves vok és elég magas. vagyis annyira nem :D szal olyan 165-169 körül és hogy nemgáz ha magassarkút veszek fel? nem 10 centisre gondoltam.
2009. okt. 27. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

0cm-3cm: 13év-15év

4cm-7cm: 16év-18év

7cm felett: 18 év felett

Én ezeket a hétköznapra értem. Én megéretem, ha egy esküvőn felveszel egy tűsarkút 15 évesen. Esküvőn nem szokták az embert k=rvának nézni, hacsak nem olyan a sminkje, vagy túl kihívó a rucija

Amúgy én 13 éves vagyok a csizmámnak 3 cm sarka van, de szerintem az még nem sorolható a "magas"sarkúk közé.

2009. okt. 27. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 14 éves koromban kezdtem el magassarkút hordani rendszeresen általában 5-7 centis sarokkal most vagyok 19 és néha már fáj a lábam lapostalpúban, ez nem baj mert amúgy is magassarkúban járok csak ez már egy rossz jel. :-(
2009. okt. 28. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:

13 éves voltam amikor leőször mentem magassarkúba a színházba nem volt akkor sarka ..

majd 14 éves koromba lett egy másik magassarkum ami még magasabb volt

Most vagyok 15 éss hát ..elég magas sarkúba járok :D

2009. nov. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!