Gáz lenne ha? 176cm magas vagyok szerték magasarkúba járni de ugy tul magas vagyok:s és rosszul érzem magam ezért szinte csak torna csukát hordok.
köszönöm a válaszokat:9
én 16/L
Én 13 éves vagyok, és 167 centi.Én bátran hordok magassarkút (7-8 centiset).Ha jó az alakod, és szépen tudsz benne járni, akkor bártan hordj.:)
Nincs is ennél nőiesebb dolog:)
Én 182 vagyok, és nem szeretem a lapossarkú cipőket. Nem tehetek róla, ilyen az izlésem. Persze azokból is van jópár nekem, de egy magassarkú (ha nem is a 15 centis platform, de egy 7-8 centis cipő) sokkal nőiesebb.
Úgy vagyok vele, hogy szerintem inkább az a rossz, ha egy magas lány állandóan lapossarkúban van. Mert akkor látszik rajta, hogy zavarja a magassága.
Engem is zavart az elején, de eddig mindenki csak azt mondta, hogy olyan jó neked, hogy magas vagy. Hát na, nem kell rózsaszínre festenem a hajam, hogy kitűnjek a tömegből:)
Te meg még nálam is alacsonyabb vagy, szóval szerintem csak nyugodtan:)
A magasságot csak tudni kell viselni, ez a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!