Pesten leszek egy hétig. Milyen ruhákat vegyek fel, h ne nézzenek le?
Figyelt kérdés
Lehetőleg normális válaszokat szeretnék kapni. Küldhetnétek képet, vagy tanácsot is adhatnátok. Nem szeretnék feltűnősködni, inkább beleolvadni a környezetbe és hogy ne lássák rajtam, hogy vidéki vagyok.. Köszönöm előre is2013. aug. 5. 15:56
1/12 anonim válasza:
fiú/lány? kg/cm? kor? csak úgy random ki tudná megmondani miben nem néznél ki hülyén???
2/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én is vidéki vagyok és ugyanúgy öltözködöm, ahogy a pesti lányok... :D
Szerintem annyi a lényeg, hogy ne olyan felsőket vegyél, amikről üvölt, hogy kínaiból valók.
3/12 anonim válasza:
Hát ha nem vagy kisebbségi, kerüld a rikító, strasszos, nejlonos kínai cuccokat, lehetőleg egymáshoz nem passzoló színben. Na az elég vidéki/cigós. :D
Amúgy meg pesten is látni mindent, vegyél fel normális cuccokat, farmer, meg póló és kész, nem egy világváros, mondjuk ha színházba mész vagy valami, akkor a helyhez illően. :D Ha meg valaki beléd akar kötni, az úgyis beléd fog.
Gondolom valakihez mész látogatóba, nem? Kérdezd meg, feléjük mi a szokás, akkor nem leszel totál kirívó.
4/12 A kérdező kommentje:
20/L vagyok 165cm 60kg és nem vagyok cigány :D
2013. aug. 5. 16:12
5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként látogatóba megyünk, anyós-apóshoz..
2013. aug. 5. 16:14
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
[link] ilyesmi, pl. De ennél fontosabb az, hogy jól álljon és kényelmesen érezd magad abban, amit viselsz.
8/12 anonim válasza:
Gucci, Avanglion, Givenchy, Dior, de ha valami csepeli panelprolik az anyósék, akkor Stradi, Bershka, stb is tökéletes.
9/12 anonim válasza:
"Gucci, Avanglion, Givenchy, Dior, de ha valami csepeli panelprolik az anyósék, akkor Stradi, Bershka, stb is tökéletes." Mekkora szánalom vagy! :D Biztos sokat dolgozhattál már, hogy magadnak teremtsd elő a dolgaid, gyökér... Amúgy én a XI. kerületben lakom 20 éve, de nyugi Bp-en is ugyanúgy öltözködnek, mint pl. Kecskeméten, Debrecenben, Szombathelyen...
10/12 anonim válasza:
#9 Többet, mint hinnéd, egyébként örülök, hogy értetted az iróniát. Gyökér;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!