Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az osztálytársaim egy hétig...

Az osztálytársaim egy hétig minden nap más cipőt és pulcsit/kardigánt/blézert hordanak de nekem nem telik ennyi mindenre. Hogy ellensúlyozhatom?

Figyelt kérdés

Van 1 fekete masnis bokacsizmám cipokbol

van egy kötött fekete pulcsim és egy vékony kék kardigánom.

Esetleg 1 ruhadarabot tudnek meg venni. Mi legyen? 2 Db szinte ugyanolyan farmerom van de mind2 kezd kopni. Esetleg ha vennek egy szines(pl sotetlila) farmert es a kek farmerrel valtogatnam az dobna a helyzeten?

Vagy vegyek mast?

Es hol tudok olcson?

9. Osztalyos lany

152cm 60kg

2013. febr. 21. 21:22
 1/10 anonim válasza:
100%

Sose érdekeljen más! Nem azért fognak szeretni amilyen ruhákat hordassz, hanem a személyiségeidért, ilyeneken ne törd az agyad, nem érdemes. :) Lehet mások mindent megkapnak, de nem fognak tőle többet érni. Viseld azt, amiben jól érzed magad. :)

18/L

2013. febr. 21. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyötrődj ezen. Sokáig én is problémáztam emiatt, de igazából nekem bőven elég annyi, hogy ami van ruhám legyen mindig tiszta és ne legyen szakadt. :)
2013. febr. 21. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vegyél egy új, sima farmert, mert az kombinálhatóbb, mint a sötétlila :) Az a lényeg, h a pulcsik amikről írtál, jól álljanak rajtad :)
2013. febr. 21. 22:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Turkalo learazasok ( akar a neten keresztul)

De inkabb jol kombinalhato ruhakat vegyel az altalad irt sotetlila farmert meg sok ruha eseteben is nehez parositani.

Teliesebb ruhak altalaban dragabbak de sztem polokat,nyari cipoket stb lehet azert olcsoert kapni ha tobb ruhat szeretnel.

2013. febr. 22. 00:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha pesti vagy ajanlom a Renovalas nevű turit a blahan :) honlap: renovalasbolt.hu

Darabaras de szuper holmik...2-3 kardigant vennek, olyan 1500 Ft korul van darabja :)

Es egy sima farmert vennek de azt kilos Hada turiban... :)

2013. febr. 22. 06:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat. A szuleim nem engedik hogy turiba menjek es ezt nagyon komolyan veszik. Pecsen lakom
2013. febr. 22. 06:52
 7/10 anonim ***** válasza:

A szüled miért nem engedik? Ez baromság.

Viszont, ha veszel ékszereket (ezek jóval olcsóbbak, mint egy új ruha, ha bizsut veszek), azzal tök jól fel lehet dobni a ruhákat. 1-1 pólónak, pulcsinak tök más karaktert adhatsz, ha más és más ékszereket veszel fel hozzájuk.

2013. febr. 22. 08:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez a bizsu dolog igaz de hülyeség ha 2 ruhád van... az ha más nyaklánccal veszed fel attól még ugyanaz a pulcsi.... inkább pár ruhát vennék, a turi dolgot nem értem, de ha van zsebpénzed te is elmehetsz és vehetsz... beszámolni se kell róla.
2013. febr. 22. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom, megalázónak tartanák, ha más levetett ruháit vennéd fel. Van, aki így kezel a turikat.

Kínaikban is lehet olcsó és jó ruhákat találni. Van Pécsen Skála Áruház? Én ott 900 - 1000 ft - ért vettem egyszínű, csinos pólókat. Vagy valamelyik plázában Cosmos City, Invázió, leárazások alkalmával pár száz ft-ért vehetsz felsőt, 1-2 ezerért farmert. Sok a rossz minőségű ruha, de vannak jobb anyagú cuccok, amik évekig bírják, tapasztalat :)

2013. febr. 22. 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:

A turi megalázó, a kínai meg az h nincs ruhája a gyereküknek az nem megalázó?? Uh...ez egy hozzáállás.

Nekem sok drágább holmim van (Retro, Amnesia, Magenta, Sugarbird meg még pár tömegmárka) de simán vásárolok turiban is. Nem érzem megalázónak, hogy a kedvenc műbőr dzsekim 2900 Ft volt kb 3 éve de legalább 2.... És alatta meg 20 ezres tunika van.

2013. febr. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!