Tikana kérdése:
2 hétig nem moshatok hajat orrműtét miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdés az, hogy most 5 napos a hajam és kezd viszketni a fejbőröm,meg enyhén zsírosodni a hajam. Van ötletetek, hogyan húzzam ki 2 hétig?
Vettem schauma száraz sampont, gondoltam, mikor kontrollra vissza kell mennem befújom vele, de az nem gond, hogy azt sem fogom tudni kimosni belőle egy jó ideig?
Van valami mentőötletetek?
Köszi
Jah, rövid hajam van, a fülem alá ér, és lány vagyok :-)
2013. febr. 3. 11:23
1/8 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést a hajmosás és az orrműtét között. Kifejtenéd? Befekszel a kádba és közben hajat mosol. Avagy zuhany közben. Arcot mindenképpen kell mosnod, akkor már a hajad is lehet vizes. Vagy csak én nem értem?
3/8 anonim válasza:
Menj el fodrászhoz, ő megmossa úgy, hogy nem ér az arcodhoz víz. Nekem legalábbis szemműtétnél ez volt a hajmosást kizáró ok.
4/8 A kérdező kommentje:
A pontos okot én sem tudom, csak gondolom. Nem mehetek olyan helyre ahol nagy a korábbihoz képesti hőmérséklet különbség, mert megpattanhat az ér az orromban. Gondolom hasonló az ok hajmosás -> párás meleg -> rossz.
Egyébként az utcára sem mehetk ki szigorú szobafogság kivéve mikor kontrollra kell mennem.
2013. febr. 3. 12:14
5/8 anonim válasza:
Még mindig nem értem. Akkor nem is szabad fürdeni se? Ugyanúgy van hőmérséklet különbség, ugyanúgy elpattanhat egy ér az orrodban.
6/8 anonim válasza:
Hát igen, ha hajat mosni nem szabad akkor fürdeni sem... ami már hülyeségnek hangzik, egy rokonomnak is volt orrműtétje, de ugyanúgy mosott hajat mint előtte is.
7/8 anonim válasza:
Van száraz sampon, a DM-ben lehet kapni.
8/8 anonim válasza:
Állítsatok egy széket a mosdókagylóhoz és mossa meg vki, anyukád, barátnő, mintha fodrásznál lennél, langyos vízzel. 2 hétig a szárazsamponnal sem lehet húzni mert azt nem lehet teljsen kiszedni a hajból és nem tisztít, csak felszívja a zsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!