Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol van olyan lány aki ebben...

Hol van olyan lány aki ebben adna nekem órákat?

Figyelt kérdés
Stílusváltást tervezek magamon h szexuálisan is bejöjjek a lányoknak (pl. jobb öltözködés, jobb kisugárzás, olyan viselkedés elsajátítása, amiért szexuálisan bolondulnak a nők). Azt hiszem ebben a lányok profik és jó tanácsokat tudnának adni. Pl. eljönni majd velem nézelődni ingeket stb. Ki segítene?
2013. aug. 4. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ingyen ne várd h jelentkezni fognak.

Mennyit szánnál rá?

2013. aug. 4. 19:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Anyád esetleg?
2013. aug. 4. 19:37
 3/13 A kérdező kommentje:
értelemszerűen fiatal lányra gondoltam 2-es, aki képben van a mai divattal stb.
2013. aug. 4. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Megint a 2#-es vagyok. Akkor esetleg unokatestvér, lánytestvér, bármi más rokon, szomszéd lány, eladónő a ruhaboltban.
2013. aug. 4. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért készülj fel, hogy nem fogsz túl jól kinézni... Páwának fognak beöltöztetni :S
2013. aug. 4. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Dzsásztinbibör imitátornak jó leszel.
2013. aug. 4. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:

lánykell?!

hát jolvan öreg, gondolom akkro nemérdekel a storym hogy lettem egy kövér senki kisrácból, elég nagy szoknyapecér.

:D

2013. aug. 4. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:
es megis milyen tersegben? hol lenne?
2013. aug. 4. 20:40
 9/13 anonim ***** válasza:

esetleg kuldhetnel privatba kepet magadrol, ( arc+ test) ,esetleg ,hogy milyen frizurat vallasz, melyik szinek allnak neked jol, hova kene sportolnod, milyen ruhak illenek hozzad, adatokat magadrol pl. hany kg vagy, milyen magas, haj-szemszin,sportos vagy-e, milyen stilust kepviselsz..

ezekbe mind tudnek segiteni azthiszem online is :D

2013. aug. 4. 20:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem küldök, mert már megszívtam vele. Aljadékok visszaéltek vele.

190 cm, kb 93 kg, hangyányit mackósabb típus, a hajam barna színű és rövid, a szemem zöldeskék színű. Felsőtestre kéne sportolnom, hasra, mellkasra, alsótestemmel semmi gond. Általában a sportos de elegánsabb ruhákat kedveltem eddig és nyáron ingeket hordok csakis. De rövidujjú ingeket. Inkább középszínű, vagy sötétebb ingek.

Nem zselézem a hajam és nem öltözök úgy, mint egy díszbuz-i.

2013. aug. 4. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!