Csináltatot már valaki magának "Bernice fashion"-on keresztül bikinit? Ha igen, mennyiért készítette el a csaj?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon találhatóak a csaj munkái, de konkrét infót (pl. ár) nem találtam. Nagyon ügyes a csaj az biztos. Csak fogalmam sincs, hogy mennyiért csinálhat úgy átlagban egy bikinit. Ha van valaki, aki már rendelt tőle bikinit, légyszi írja meg, hogy mi a tapasztalata, és hogy mennyibe került neki! Köszönöm!
2013. aug. 4. 13:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez mind ebay-es. Olyan fürdőruhához is odaírta h egyedi, méretre szabott, ami ebay-es és még tavaly volt menő.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig ő készíti, mert azt írta, hogy ha küldünk képet és méretet, akkor ő egyénre szabottan elkészít bármit. Amit mondasz, nekem is feltűnt, de valószínűleg azt mintaként rakta ki, hogy akár azt is megcsinálja.
2013. aug. 5. 12:09
3/4 anonim válasza:
A képek az oldalon csak inspirációk a rendeléshez, hogy tud olyat készíteni. Te mondod meg mit szeretnél és ő annak fényében számolja ki a végösszeget. Pl. én egy francia stílusú alsót kombináltam egy fehérnemű-szerű, merevítős, szivacsos felsővel. A szín is én választottam, aztán elkérte a méreteimet és ezzel fel is vette a rendelést. Postaköltséggel együtt ez 16.500 HUF volt nekem, de nyilván vannak olcsóbb fazonok is amikkel nincs ilyen pepecs munka. Még nem érkezett meg bikinim, de majd frissítem a válaszom, ha már a kezemben tartom. :) ígéretesnek tűnik, és unom már hogy nem sokkal olcsóbban vagy épp ugyan ennyiért megveszem a boltban és vagy az alja vagy a felső nem tetszik, vagy nem jó méretű, ráadásul 1 szezon múlva dobhatom is ki úgy elnyúlik/kifakul...persze kinek hogy :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 19. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!