Ti mit gondoltok arról, ha egy 20 éves lány így néz ki?
Figyelt kérdés
Egy ízléses fekete cipő, Fehér ing + Piros nyakkenydő, PirosFeketecsipkés szoknyával és picit térd fölé érő (fekete vagy fekete-fehér csíkos) zoknival?
Összességében nem szeretem az ilyen japános dolgokat, mert borzasztó tucat. De a ruhák nagy része nem rossz, ha más a stílus. Egy lányismerősöm 23 éves és ugyanígy fehér inget hord nyakkendővel és hozzá még kalapot is és nagyon csinos, egyedi.
2013. aug. 5. 14:51
12/21 anonim válasza:
Azt, h gagyi és ideje lenne már felnőnie, nem pedig a manga és pedofil rajongóknak enyelegnie!
2013. aug. 5. 14:57
13/21 anonim válasza:
Animeconon elmegy. Utcára már annyira nem. Bár kép nélkül tényleg nehéz. Fotózd le magad nyaktól lefelé és megmondjuk.
2013. aug. 5. 15:15
14/21 Zanurusa válasza:
A kérdés részletezésénél benne van számodra a válasz
" ízléses "
2013. aug. 5. 15:49
15/21 anonim válasza:
érdekes de jó sztem :3
2013. aug. 5. 15:59
16/21 anonim válasza:
kövezzetek meg, de ha ezt teljes önbizalommal stílusosan fel tudod venni, akkor jó, sőt csinos :) nekem személy szerint nem tetszik (értsd: én soha ebben az életben fel nem venném, mert csak) de ha te jól érzed magad benne, úgy érzed ez a te stílusod (és halkan megjegyzem hogy ugye nem vagy 120 kiló...?)akkor jól fog állni :)
2013. aug. 6. 10:28
17/21 ISzofi válasza:
gáz
2013. aug. 6. 10:39
18/21 anonim válasza:
Engem is nyugodtan lepontozhattok, de nekem bejön. Biztos, hogy megosztanád az emberek véleményét. Ha nem zavar, h felfigyelnek rád, nyugodtan öltözz így.
2013. aug. 6. 22:13
19/21 anonim válasza:
Nekem tettszik az ötlet! Bár akkor már elmennék a punk loli irányába. Fekete felső(talán fűző), piros nyakkendő, rakott-piros-kockás-feketecsipkés szoknya és egy térd fölé érő zokni egy pici masnival(talán). Nem sokban különbözik az általad leírtakkal, de akkor már legalább egy stílust jegyeit hordod és nem egy iskolai egyenruhát veszel fel. ^^ A cipőnél meg két fontos dolog, ne legyen tűsarka és kerek legyen az orra... ˇˇ
Kis hazánkban sem, mint másutt sem nagyon kedvelik a különcöket... szóval, ha nem veszed a szívedre a megvető pillantásokat, és néha talán még a csúnya beszólásokat, akkor mindenképpen ajánlom. Ha pedig az előbb leírtaktól kellemetlenül éreznéd magad, akkor csak valamilyen eseményre vedd fel, ahová ki kell öltözni... Arra tökéletes. ^^
2013. aug. 6. 23:36
20/21 anonim válasza:
En ugy tudom,hogy a nyakkendo ferfi viselet! Vagy tevedek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!