Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról (+cipő)?

Figyelt kérdés

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]

5) [link]

6) [link]

7) [link]

8) [link]

2009. okt. 25. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 anonim ***** válasza:
a nadrág gusztustalan, a többi rendben van ha illik a stílusodhoz. a cipő meg kifejezetten jó!
2009. okt. 25. 15:50
 32/126 anonim ***** válasza:
nekem irtora tetszenek a noi ruhak de nem enegdtem meg magamnak , irto dragak , szerencses vagy , hogy olyan az anyagi helyzeted, hogy ezeket meg tudod venni.
2009. okt. 25. 15:55
 33/126 anonim ***** válasza:
Hm hááát szerintem nem rossz, bár elég olcsó, gagyi hatást kelt. Amúgy úgy tetszene, ha nem egyszerre vennéd fel mindet - hidd el, sokkal ízlésesebb. Amúgy én sem értek egyet a mondatoddal, hogy amit nem tudok megfizetni az már nem is tetszik - én először azt hittem, ez valami kínai piacos cucc:$ Ne haragudj, erről talán nem mi tehetünk, hanem a rajoskodó ostoba cigányok, akik ilyen stílusú ruhát hordanak, és undorító is.
2009. okt. 25. 16:32
 34/126 anonim ***** válasza:
87%

A véleményem kell? Elképzelem, ahogy hazamész, lefotózod ezeket a -szerintem- undorító "ruhákat", pózolsz egy sort, majd felteszed ide, és aztán még le is írod, hogy ilyen márka, ennyibe meg annyiba kerül, ÉN MEGTEHETEM, bezzeg mások nem. De könyörgöm, legalább jól nézne ki... Kit érdekel, hogy mennyibe kerül, ha sz@r? Mellesleg hidd el bármelyik lány kirohanna a világból ha ilyen sráccal kéne 5 percet együtt töltenie, elképzelem mik lehetnek a témák... te, te, te, pénz, pénz, pénz, na meg a szuper márkás ruhák. Csak gratulálni tudok.

És nem egy csóró, putriban élő valaki voltam, "aki ezt nem engedheti meg magának"

2009. okt. 25. 16:34
 35/126 anonim ***** válasza:
84%
Csatlakozom előttem szólóhoz - lány vagyok. Volt már dolgom hozzád hasonló fiúval, és bizony-bizony a fenti leírtak töltötték ki a beszélgetésünket.
2009. okt. 25. 16:48
 36/126 A kérdező kommentje:
16:34 és 16:48: biztos ismeritek a személyiségem az alapján, hogy milyen ruhát hordok :) bár igaz, van összefüggés a kettő között, na de nem általános érvényű, szerintem. Lányokkal nem szoktam egyébként ruhákról beszélni :)
2009. okt. 25. 16:52
 37/126 anonim ***** válasza:
Jó én elhiszem neked. Ok? De függetlenül anyagi helyzettől, senki sem szereti, ha a másik arra veri a mellét. Pénzesebb ember ugyanúgy, hacsak nem ő is olyan, és rákontrázik:)
2009. okt. 25. 16:54
 38/126 A kérdező kommentje:
Én nem vertem a mellem szerintem, csak szimplán kíváncsi voltam arra, hogy a vélemények alá fogják e támasztani a jövendölésem és még mennyire! :D
2009. okt. 25. 17:01
 39/126 anonim ***** válasza:
100%

arra a 10,000 dollárra te dolgoztál meg ? vagy szüleidtől kaptad? Annyi pénzel lehetett volna venni valami értelmesebbet is mint egy nadrágot , ami elég ocsmány is , turkálóban is lehet ilyent kapni .Hiába mész az utcán vele , senki sem fogja tudni te milyen nadrágba jársz.

Sok ember meg 10,000 Ft sem enged meg magának nadrágra , nemhogy 10,000 dollárt. Ez csak pénzkidobás volt felőled , és az , hogy mutasd meg neked több pénzed van mint másoknak és ezzel menő vagy , hát nem .

2009. okt. 25. 17:03
 40/126 A kérdező kommentje:
Még egy hatalmas ellentmondásra szeretnék rávilágítani - ha már így hangosan gondolkodom - hogy milyen érdekes az, mennyien kifejezték, hogy !!!olcsó!!! piaci hatásúak a termékek, de ugyanakkor azt is, hogy ilyen-olyan drága, nem kell menőzni vele. Akkor ezek szerint annyira "piacos" mégsem lehet ha realizálják az emberek, hogy nem olcsó mulatság. Jó, persze, tudom, hogy sokan akik ezt írják, nagyon jól tudják, hogy nem erről van szó, csak valami fogást keresnek a becsmérlésre, de akkor is, különös.
2009. okt. 25. 17:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!