Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a ruhákról (+cipő)?

Figyelt kérdés

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]

5) [link]

6) [link]

7) [link]

8) [link]

2009. okt. 25. 13:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
Amúgy nem bántásból kérdeztem a korod;) Csak kíváncsi voltam. Az nem baj ha fiatalabbnak nézel ki.
2009. okt. 25. 20:37
 92/126 A kérdező kommentje:
Ki az a Kozsó?
2009. okt. 25. 20:41
 93/126 anonim ***** válasza:
0%
itt magyarisztánba vagy magyarországon(szigorúan kisbetűvel) csak a másikat húzzák le az emberek, ha vki kitörne akkor visszahúzzák stb, ezt csak a magyar felfogáshoz írom. amúgy pl apám egy mai üzletéből kétszer-háromszor annyit hozott haza mint egyesek havi keresete, és már én is kezdek kisebb businesseket saját magamtól, nyitni kell egy kicsit, kreatívnak lenni, üzleti érzék, életrevalóság....
2009. okt. 25. 20:58
 94/126 anonim ***** válasza:
78%

Remélem a kreatívság semmi illegálisat nem takar. Meg ugye rendes adózás... stb. Azért nem árt. Nem kell lenézni másokat, mert tudod, kellenek óvónők, tanárok is. Akiknek bizony alacsony a fizujuk, de ha nem lennének, nem tudnál iskolába járni, írni se olvasni se kb. Mert a szüleidnek lehet nem lenne ideje a betevő mellett még tanítani is téged, ráadásul nem is tudnának úgy.

A bűnözők, adócsalók, seg.gfej politikusok, elbutított emberek miatt tartunk ott, ahol. Nem kell ezt tetézni.

Ez már elég off:S Bocsi.

2009. okt. 25. 21:08
 95/126 anonim ***** válasza:
74%
Magyarisztán? Hol élsz te, és mit képzelsz magadról, ember? Gondolkozz!!!
2009. okt. 25. 22:35
 96/126 anonim ***** válasza:
100%

!OFF!

Ki a f*szt érdekel, hogy ki mennyit keres?! Amúgy nem vagyok hungarista vagy ilyesmi, de akkoris "magyarisztánnak" (jó tudom, ezt most a menő meg a cigó szerkó, ami persze kib*szott drága és márkás) hívnád ezt az országot, ahova - ha tetszik, hanem - születtél, ha tegyük fel, az életedet kockáztatva kellett volna harcolnod érte, ahogy ezt jó pár ember megtette?! Nem tudom, hogy mire fel olyan nagy az arcod, mert még a kommenteket sem tudod normális ember módjára lereagálni.

2009. okt. 25. 23:57
 97/126 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszenek ezek a ruhák, mondjuk felvéve annyira nem rossz. annyira. ha te vagy a srác, akkor kicsit kevesebb csillogással egy nagyon jó pasi lehetnél. a cipő jó volt, tetszik.
2009. okt. 26. 10:18
 98/126 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem röhejes. Mármint nem a cuccaid. Igaz, hogy undorítónak tartom, de nem a ruha teszi az embert. És hát az én öltözködésembe is bele lehetne kötni, nem is kicsit. Ugye az sem számít átlagosnak, ha egy 14 éves "kislány" férfi Metallicás pulcsiban, acélbetétesben, meg munkáskabátban nyomul. Na de most eltértem a témától.

Szóval szerintem az a röhejes, hogy kipakolod ide a ruháidról a képeket, mert állítólag tudni szeretnéd, hogy kinek mi a véleménye róla. De ha valaki leszólja, akkor azzal jössz, hogy mennyibe került, milyen fasza minőségű, és hogy nekünk azért nem tetszik, mert tipikus "magyarisztániak" vagyunk.

Úgyis azt fogod mondani, hogy az irigység beszél belőlem. Pedig nem. Valóban nem tehetném meg, hogy ennyi pénzért vegyek ruhákat, de nem is vágyom erre. Ha még a bőröm alatt is pénz lenne, akkor is maradnék ilyen "szakadt rocker". És nem utolsó sorban nem is szállnék el magamtól, veled ellentétben.

Kíváncsi vagyok, engem mennyire nézel le, és hogyan oktatsz ki. :)

14/L

2009. okt. 27. 00:33
 99/126 A kérdező kommentje:

10:18: köszi ;)

00:33: Olvass vissza. Mikor jöttem azzal, hogy mennyibe kerül? Ugye, hogy érdekes? Egyszer sem. Ha visszanézed azt is látni fogod, ha valakinek nem nyerte el a tetszését egyáltalán nem írtam azt, amit te írsz. Abban az esetben írtam azt csak, mikor "cigányos" jelzőt használtak. Erre sem az volt a reakcióm, hogy "magyarisztáni", hanem hogy magyarisztánban mi más is lenne, ha nem "cigányos"? Ezt most is fenntartom természetesen.

Az írásod utolsó szakaszára csak azt tudnám mondani, hogy nem. Nem maradnál olyan. Egyszerűen nem tehetnéd meg, ha meg akarod tartani a pénzed. Majd ha nősz, úgy is kinövöd a mostani stílusod és de, kifogod, mert muszáj lesz.

Azt, hogy elszállnál e magadtól úgy "mint én" (nyilván) hasonló helyzetben, objektíven akkor lehet megvizsgálni, ha van mire. Szerintem.

PS: most olvastam, hogy az irigységről is írsz. Közhely a dolog, de az ide kommentelő emberek 80%-át tényleg az készteti az írásra. Nem mondom, hogy a ruhák miatti irigység, de a helyzet miatti igen (pedig nem erről van szó). Egy korábbi ide kommentet író nemrég írta emailben: "ez van irigyek vagyunk , ezen nem lehet valtoztatni."

2009. okt. 27. 09:19
 100/126 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem konkrétan jöttél azzal, hogy mennyibe került, csak célozgattál rá. Én voltam figyelmetlen.

Bármily meglepő, én is "Magyarisztánból" származom, mégsem tartom cigányosnak. Egyszerűen csak csicsás, ami nekem nem jön be. Szóval nem kell általánosítani.

Nem azt mondtam, hogy soha nem növöm ki a stílusom. Tudom, hogy nem tarthatom meg. És lehet, hogy előbb-utóbb ki is növök belőle, ki tudja. Én azt mondtam, hogyha most hirtelen meggazdagodnék, akkor nem váltanék stílust.

Tudom, hogy nem szállnék el. Nem vagyok az a típus. És kifejezetten rühellem a nagyképű embereket. Meg ugyebár nem csak az anyagi helyzet miatt lehet elszállni. Valaki még a semmi miatt is el tud. Ennyiből én is lehetnék menő pl a bizonyítványom miatt. Bár tudom, a mai világban a jó tanulmányi eredmény már nem érdekel senkit, sőt, szinte "ciki" lett.

Azt is tudom, hogy sokan az irigység miatt írnak. De az emberek többsége már csak ilyen. Az én családomat is sokan irigyelik, pedig nincs okuk rá. Szóval tisztában vagyok vele, hogy ez irritáló dolog.

Na de egy szó, mint száz, tartom a véleményem. Nekem nem azzal van bajom, hogy ilyen ruhákat hordasz, egyáltalán nem érdekel, a te dolgod. Az anyagi helyzeted sem hat meg. Engem csupán a nagyképű megnyilvánulásaid zavarnak, de nagyon. Mert lehet, hogy van mire elszállnod, de akkor sem kellene így viselkedni.

Úgyhogy nem kell csodálkoznod azon, amit a többség ide ír neked. Szerencsére még vannak olyan emberek, akik nem a külsőségekre, meg az anyagi helyzetedre figyelnek, hanem a személyiségedre. Bár sajnos már ez a ritkább.

(Néhányszor eltértem a témától, ez van. Bár ez a kérdés már rég nem a ruháidról szól.)

00:33-mas voltam.

2009. okt. 27. 13:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!