Retro buliba hogyan oltozzek?
Figyelt kérdés
Lesz egy ilyen retro buli feleseg, de nem tudom hogy mit vegyek fel. Imadom a vintage cuccokat, azokbol sok van. Arra gondoltam, veszek fel egy koldokig ero borszoknyat, egy galleros inget meg a fejemre egy kendot. szerintetek? 15/L2013. aug. 2. 23:38
1/10 anonim válasza:
Szerintem a kendő az már túlzás :)
2/10 A kérdező kommentje:
igen, azt ereztem hogy nem lesz jo :) persze lehet, hogy nem is ezt veszem fel:) szoval ha hulyeseget allitottam ossze, akkor ne nevessetek ki.:)
2013. aug. 2. 23:49
3/10 anonim válasza:
Szerintem jó egy sima 7köznapi szerelés, bár én nem szoktam bulikba járni, de am szerintem nem kell falusiasan felöltözni, sztem pár furán nézős pillantást tutira kapnál:)
5/10 anonim válasza:
*Retros dolgok pl
Fenyő Miki - Csavard fel a szőnyeget
Szandi - Dúdold a szív dallamát
Anita - Elképzelt szerelem
Peat Jr and Fernando - Itt a nyár
Szerintem ilyesmi zenékhez öltözz, szóval ne népitáncra meg ilyesmikre gondolj!!:)
6/10 anonim válasza:
A kendő így nagyon jó lenne :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem az olyan háziasszonyos, előző; de nekem am végülis mindegy, hogy mit vesz fel:):):):DD:D:D:
9/10 A kérdező kommentje:
ha hordok kendot akkor igy szoktam:) koszonom!
2013. aug. 3. 00:24
10/10 anonim válasza:
A bőrszoknya ha térd fölé érő szerintem csinos lehet. :)
Egy kép, hogy retro máshogy is lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!