Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez így jó lesz buliba?

Ez így jó lesz buliba?

Figyelt kérdés
Hétvégén megyek bulizni, és arra gondoltam, egy farmer rövidnadrágot, és egy csinosabb pólót veszek fel. Szerintetek ez így jó lesz?

2013. júl. 25. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Tökéletes! Én is mindig így megyek ilyen helyekre! :)

18/F

2013. júl. 25. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez hétköznapi öltözéknek tűnik.
2013. júl. 25. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy csaj elmegy bulizni akkor vegyen már fel egy egybe ruhát egy magas sarkúval ! Szerintem ... (Attól függ hova mész)
2013. júl. 25. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló!

Biztos vagyok benne hogy pasi vagy!

Lehet hogy jól néz ki egy magassarkú kis ruhával, de táncolj végig egy bulit sarkakon. :)

2013. júl. 25. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem remek.
2013. júl. 25. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem is jó. nekem nem tets6ik amikor Így kiöltözne kisestélyibe a lányok,mi a brantnak
2013. júl. 25. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem sem kell kiöltözni, minek?! Ez csak egy buli, és igen magassarkú + buli = halál...
2013. júl. 25. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Én sem szeretnék nagyon kiöltözni, akinek bejövök, annak tetszeni fogok normális ruhában is, hiszen sztem nem csak mini cicivillantós ruciban lehet vki nőies
2013. júl. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!