Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó lesz buliba?...

Szerintetek ez jó lesz buliba? (kép)

Figyelt kérdés

Ilyen nadrág

[link]

Csak az a különbség, hogy arany hímzések vannak fekete alapon és hátul cipzáros.

Ugyanilyen csipke felső feketében.

[link]

Ugyanilyen magassarkú

[link]

És esetleg fekete harisnya. Vagy akkor már túl sok lenne a fekete?

Csak márciusban megyek bulizni, mert most februárban nincs kedvem, de nem túlzás még akkor az ilyen rövid öltözet? Mit gondoltok az összeállításról? Valami javaslat még?

Egyébként vékony vagyok, szőke, világos bőrű (de addigra sötétebb lesz), magas, ha ez számít valamit.

19/L

2013. febr. 7. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, viszont fura valahogy az a barna cipő ehhez az összeállításhoz. Bár mondjuk biztosan feldobja majd, csak nézőpont kérdése. Olyan nadrágot én tuti nem vennék fel, de ha a stílusodnak megfelelő, akkor minden oké vele. A felső viszont gyönyörű, az nagyon bejön :) Összességében szerintem jól fogsz kinézni. :)
2013. febr. 7. 13:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) Szerintem a cipő feldobná a sok feketét, meg a nadrágban is visszaköszön ez a szín, legalábbis ilyesmi, na meg amúgy sem tudnék felvenni más olyan magas sarkút ami viszonylag kényelmes :)) A nadrággal vannak aggályaim, mert tetszik nagyon, csak attól félek, hogy alulöltözött leszek, vagy nem tudom...
2013. febr. 7. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem a ruha összeállítás jó, de a cipő nem illik hozzá... mármint a barna és a fekete? szóval bármi más szín jó lenne a feketével, de szerintem a barna pont nem illik hozzá furán nézne ki, de lehet, hogy ez csak személyes vélemény :D
2013. febr. 7. 14:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak az a gond, hogy a többi magassarkúm nagyon nyárias, és nem tudnék végigtáncolni benne egy bulit. Ez az egy olyanon van amiben vállalható lenne :)
2013. febr. 7. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
nagyon jó .szerintem meg megy a barna az arany himzéssel ..szép leszel
2013. febr. 7. 14:34
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. febr. 7. 14:41
 7/13 A kérdező kommentje:

Az ilyen harisnya még menne hozzá?

[link]

Vagy ez már sok lenne együtt?

2013. febr. 7. 14:49
 8/13 A kérdező kommentje:

Vagy inkább ez. Ez gyönyörű lehet ha a valóságban is ilyen :)

[link]

2013. febr. 7. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, bár azt a cipőt biztos nem venném fel hozzá és a harisnya is sok lenne, inkább testszínűt vennék, de abból sem olyat, ami vakura csillog, mert az nagyon cinkes :D
2013. febr. 7. 14:58
 10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon bombacsajszi leszel, de azért küldhetnél egy össz képet, természetesen nyaktól lefelé személyiségi jogok miatt. Úgy jobban megtudnám állapítani! :-)
2013. febr. 7. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!