Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó lesz buliba?...

Szerintetek ez jó lesz buliba? (kép)

Figyelt kérdés

Ilyen nadrág

[link]

Csak az a különbség, hogy arany hímzések vannak fekete alapon és hátul cipzáros.

Ugyanilyen csipke felső feketében.

[link]

Ugyanilyen magassarkú

[link]

És esetleg fekete harisnya. Vagy akkor már túl sok lenne a fekete?

Csak márciusban megyek bulizni, mert most februárban nincs kedvem, de nem túlzás még akkor az ilyen rövid öltözet? Mit gondoltok az összeállításról? Valami javaslat még?

Egyébként vékony vagyok, szőke, világos bőrű (de addigra sötétebb lesz), magas, ha ez számít valamit.

19/L

2013. febr. 7. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fekete harisnyával vedd fel. Amúgy a barna fekete együtt most divat, meg lesz is szóval. Hajrá! Jól fogsz kinézni benne! :)
2013. febr. 7. 21:04
 12/13 A kérdező kommentje:

10. Köszi :) A nadrágot még csak most fogom megvenni ezért nem tudok olyan képet feltenni, amin rajtam van.

Utolsó. Szerintem fekete harisnyával veszem fel, mert eleve így álmodtam meg magamon :D Szerintem is divatos a barna-fekete együtt. Nem egy emberen láttam már :)

2013. febr. 8. 17:32
 13/13 anonim válasza:

Arany szabály!

A feketéhez szigorúan tilos a barna párosítás! :-)

Akkor inkább: fekete-bézs

2013. febr. 8. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!