Mit vegyek fel Buliba hétvégén? Fontos!
Figyelt kérdés
Szombaton lesz egy buli , 15-20fős baráti körrel :)
Szoknyára gondoltam, valamilyen pólóval, bőr dzsekivel.
De viszont a magassarkúval és hasonlókkal gondjaim vannak,ezért tornacipőre gondoltam,de persze csak olyanra ami illik a szoknyához :) Ötleteket szeretnék hogy szerintetek jó ez így, vagy mit vegyek fel? 15/L
2013. júl. 29. 01:37
1/7 anonim válasza:
Topánkát vegyél fel, az illene ehhez az összeállításhoz, és csinos is.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Akkor beszerzek egyet :)))
2013. júl. 29. 01:40
3/7 A kérdező kommentje:
Még várok azért további véleményeket is :)
2013. júl. 29. 02:08
4/7 anonim válasza:
Szerintem akár egy jó tornacipővel is kihozhatsz valami jó laza szettet.:) Tornacipő oké ahhoz keress valami jó szoknyát ami illik is hozzá meg valami laza bő felsőt vagy akár trikót ( ezt mondjuk betűrheted aztán picit kihúzod és jó buggyos lesz) és arra rá a bőr kabát, szerintem vagány lenne.:)Viszont ha elegánsabbá szeretnéd tenni akkor tényleg vegyél valamilyen topánkát vagy akár sarút is.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is valami hasonló elképzelésem volt:)
Köszönöm!:)
Ment a zöldkéz:))
2013. júl. 29. 02:28
6/7 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel,lehet hogy én a tornacipős dolgot választanám inkább. Jooo bulizást!:Dd
15/L
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. júl. 29. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!