Pánt nélküli felsőben szeretnék menni hétvégén egy buliba, csak állandóan lecsúszik és melltartót nem akarok alá venni. Nincs valami praktika, hogy ne csúszkáljon?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 16:09
1/4 anonim válasza:
talán kicsit vedd be két oldalt, úgy mintha 'ráncos' lenne, talán ez segít. én a melltartómhoz szoktam hullámcsatozni, de melltartó nélkül ez nem megvalósítható:D
2/4 anonim válasza:
lehet kapni rossmanban ilyen "ruharagasztót" aminek ez a lényege, azzal megpróbáhatod. De akár sima kétoldalú celluxszal is
3/4 anonim válasza:
rólam már többször lerántották a felsőt:D de hálistennek volt melltartó rajtam
4/4 anonim válasza:
lehet hogy offolok de szilikonpántos melltartót nyugodtan vehetsz hozzá, mert buliba csak úgy kényelmes. Én is ma ugy voltam suliba hogy szilikonpántos melltartó+ csőtop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!