Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik ilyen ruhába esküvőre...

Illik ilyen ruhába esküvőre menni? Kép lent

Figyelt kérdés

Egy csomó helyen olvastam, hogy nem illik fehérbe, feketébe és pirosba menni esküvőre. Viszont kinéztem ezt a rucit, ami tökre tetszik, csak hát visszatart, hogy szabad-e viselni.

Szerintetek?

[link]

2013. aug. 2. 12:05
 1/7 A kérdező kommentje:
A pirosra gondoltam, nem a fehérre, ezt elfelejtettem írni.
2013. aug. 2. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok helyen nem követik ezeket a hagyományokat. Én is mindig rágörcsölök a ruhaválasztásra, mert nekem kb. minden ruhám fekete vagy fehér, és esküvőkön mindig bajban vagyok, és nagy nehezen találok valami olyan színt, ami tetszik is, de mindig csak azt látom, hogy mások nem követik, sokan vannak feketében, pirosban vagy fehérben. Lehet érdemes lenne rákérdezni a párnál, hogy ők hogyan vennék.

Egyébként ezektől függetlenül is, szerintem a ruha inkább való egy balkáni buliba mind egy elegáns esküvőre, de te tudod, ha te ezt szeretnéd, akkor vedd fel ezt :)

2013. aug. 2. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:

piros ruhát eleve nem illik, ahogy fehéret sem. mert piros a menyecskeruha, van olyan, aki betartja, van, aki nem.

Én inkább koktélruhát vennék esküvőre, egy ilyesmit meg egy buliban viselnék.

2013. aug. 2. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még meggondolom, hogy mi legyen. Annyira tetszik, már egy csomó ruhát átnéztem a neten, de valami miatt nem voltak jók, ebbe meg elsőre beleszerettem.
2013. aug. 2. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Max kérdezd meg a menyasszonyt, mondjuk én nem igen járok esküvőkre, de nem hinném, hogy gond lenne belőle, viszont láttam már, hogy valaki feltűnő ocsmány, szatén ruhát vett fel, na szerintem meg azt nem illik, mert feltűnő.
2013. aug. 2. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kihívó ez a ruha, inkább szórakozóhelyre való, mint esküvőre, ráadásul piros is.
2013. aug. 2. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Esküvőre ez nagyon nem való. Szerintem ne neten keresgélj, hanem menj be egy elegáns ruhaboltba.
2013. aug. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!