Nagyon gáz/illetlenség fekete ruhába menni egy esküvőre?
Figyelt kérdés
Egy fekete miniruha lenne rajtam esetleg egy kék blézerrel. Nagyon illetlenség lenne abba elmenni? Mert mégis csak egy esküvő.2013. júl. 19. 00:06
1/8 anonim válasza:
Igen. A fekete a gyász színe, nem illik esküvőre. Más kérdés hogy a legtöbb helyen nem szólnak érte, de attól még illetlenség.
2/8 anonim válasza:
Attól is függ hogy jó csaj vagy-e, hány éves az ara, és hány NYUGGER lesz ott. Meg attól is függ konkrétan hogy áll a cucc.
De amúgy egy kicsit gázgéza...
3/8 anonim válasza:
Mehetsz fekete miniruciba, de akkor kiegészítők legyenek színesek. pl ha kék blézert vennél hozzá akkor kék magassarkú, kék körmök meg ízlés szerint ékszerek.:)
4/8 anonim válasza:
Szerintem manapság már egyáltalán nem számít az ilyesmi.. amúgy én ilyen melegben inkább hanyagolnám a feketét.
5/8 anonim válasza:
Én is feketébe mentem múltkor, annyi hogy felvettem hozzá egy pezsgő színű bolerot és a derekamra kötöttem egy pezsgő színű szalagot masnira. Máris nem voltam fekete. Több embert láttam tök fekete ruhában, csinosak voltak. Én itt olvastam először ezt a fekete-fehér-piros, igen vagy nem dilemmát. És ha a menyasszony feketében van, vagy lilában, akkor mit kellene felvenni? Pláne ha nem vagy közeli hozzátartozó és gőzöd sincs, hogy milyen ruhája lesz.
6/8 anonim válasza:
Nem illetlenség, pláne hogy van még egy kék blézer is. Kisvárosban lakom, vidéken és itt simán járnak fekete koktélruhában esküvőre. Ha a fekete annyira a gyász színe, akkor máskor sem kéne abban járni, csak ha tényleg meghalt valaki.. Én gyakran járok feketében és még nem jöttek oda hozzám részvétet kívánni emiatt.
7/8 anonim válasza:
Hát márpedig én abban megyek, nem fogok hatalmas foltokat hagyva izzadni színes ruhákban. :D Főleg mert olyan bőröm hogy kb. minden sápaszt...
8/8 anonim válasza:
Az esüvőn a fekete a VŐLEGÉNY és nem a gyász színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!