Tudnátok segíteni, hogy mibe menjek motoros találkozóra? Nem szeretnék kihívónak látszani de átlagosnak sem.
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 21:12
1/2 anonim válasza:
valami laza sportos ruha lenne jó , nem egy nőt láttam már koktélruhába és a motorra alig tudott felülni, szóval ilyenek nem praktikusak
21/F
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy motorozol-e. Én mindig vonattal mentem a motoros találkozókra :) és simán elvoltam csipke felsőben, szoknyában és szandálban...
Ami praktikus lenne az egy farmer és hozzá valamilyen különlegesebb felső, ami nem egy szimpla póló, például van rajta szegecs, vagy csipke, vagy neccbetét, vagy fűzős... Attól függ milyen a stílusod. Vagy valami szép, egyedi nyaklánc, karkötő, fülbevaló is feldobná az öltözéked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!