Tuning talalkozora nem k. rvas igy elmenni?
Figyelt kérdés
Meg nem most lesz, de most meg eszembe van, ugy hogy megkerdezem:) Egy olyan farmer shortban mennek aminek olyan a fazonja, (nem akkora mint egy franciabugyi), de hatulrol rovidebb es a fenekem alja direkt kilatszik. Egy egyszinu csotoppal - pantnelkuli, a hajam valoszinu le lenne engedve mert tennek baseball sapkat. :) Meg rovidszaru fekete tornacipo. Csak azert kerdezem mert nem szeretnek tul kihivoan feloltozni, hanem kelloen vaganyul:)Egy szabadteri fuves teren lesz, ha onnan kimegyunk ( ez elkeritett ) ott mar van ut,palya. Nem egyedul mennek egy barati tarsasaggal2012. júl. 11. 11:59
1/6 anonim válasza:
nekem kicsit az, de hosszabb nadrággal jó lenne.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel az öltözékkel.
4/6 A kérdező kommentje:
Ksozonom a valaszokat!:)
2012. júl. 15. 13:27
5/6 A kérdező kommentje:
Elso! Nem tudom ki pontozott le en mindenkinek zoldkezet nyomtam!
Talaltam egy masik osszeallitast is, egy mubor, pantnelkuli folso, ez fekete, es vilagos farmer szinu dereknadrag! Persze ekkor nem lenne a sapka:) Vagy ez mar tul " rockos " ? :D:D:D
2012. júl. 15. 14:27
6/6 anonim válasza:
2.vagyok!
nekem tetszik az összeállításod így leírás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!