Milyen kifogások vannak, amiért nem tudtam elmenni a barátaimmal a találkozóra?
Legyél kreatív! Lehet találni elég kifogást.
Én értelek, én is vagyok így. Most is sajnos ezt tettem, és igaz h rosszabbul érzem magam h kamuztam és lemondtam, de az az igazság, hogy a legkevésbé szeretnék ott lenni egyéb okok miatt és tudom h nem érezném jól magam. És megsértődnének ha csak azt mondom, h nem akarok menni, mert...
De pl.?
á! van is egy! épp hogy elkezdtem írni az első mondatot.:)
Menny el az egyikhez, csengess be, majd amikor kinyitja az ajtót: "hol vannak a többiek? nem ma lesz a találkozó?".
Tuti siker.
szerintem vásárolj egy igen drága és szép kardot, majd kérd meg az egyiket, hogy vágja ki a gerinced
komolyra fordítva a szót, ha tényleg a barátaid, akkor megmondhatod nekik őszintén hogy fáradt voltál, vagy nem volt kedved.
ugyanis ha rájönnek hogy hazudtál, nem fognak keresni többet. ha meg azért nem keresnek többet, mert igazat mondtál, megint nem a barátaid.
15:31 vagyok
16:20, de így sokkal izgalmasabb
Az a helyzet, hogy most ismerkedtem meg velük. Két napja ismerem őket. Igen, a "barátaim". De az is igazság, hogy picit féltem felülni a buszra és utazni fél órát, hogy utána észre se vegyenek, mert ők nem az én társasági körömbe tartoznak.
Tudjátok, a nagyon menő, nagyon csinos, elég önbizalommal rendelkező emberekről van szó. [link]
Én meg az a típus, aki mosolyog, nem iszik, nem pipázik, nem dohányzik, visszahúzódóbb vagyok és prűdebb. (Ez nem jelenti azt, hogy nem tudok hülyülni vagy valami...) De nem értékelem a vicceiket és félek hogy elnyomnak. Picit próbálok megerősödni, mert még sok találkozót szerveznek, de ezt valahogy ki kellett kerülnöm, hogy az internet segítségével közelebb állhassak hozzájuk.
Csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!