Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16,17 éves lányok! Suliba...

16,17 éves lányok! Suliba miért nem hordtok rendes iskolatáskát?

Figyelt kérdés

Tudom vannak kivételek, de kb. 100ből 80an ilyen kis retiküllel vonulnak..

Ennyire gáz lenne? : D

2013. júl. 19. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%
kb 2 kattintás, és megtalálsz az interneten bármit, amihez haza kéne cipelned a 6 kilónyi könyvet. eleve megvenni baromságnak tartom őket, ha már mindenáron meg akarja szabni a tanár hogy miből tanít, akkor csinálja azt amit nálunk, küldje el emailben, pdfben a jegyzetet mindenkinek, aztán csókolom. cipelje a 10 kilós sok szart akinek két anyja van.
2013. júl. 20. 10:51
 12/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egy hátizsák de azért jobban néz ki egy kis retikül. Az én se értettem soha, hogy egyesek hogy férnek bele. Nekem 9.-től válltáskám volt, bele is fértem meg azért jobban is nézett ki mint egy trampli hátizsák. És soha nem hagytam bent a suliban tancuccot.
2013. júl. 20. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagy méretű válltáskáim vannak, beleférnek a cuccaim és csinosabbnak tartom, mint a hátizsákot.
2013. júl. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!