16,17 éves lányok! Suliba miért nem hordtok rendes iskolatáskát?
Tudom vannak kivételek, de kb. 100ből 80an ilyen kis retiküllel vonulnak..
Ennyire gáz lenne? : D
Egyáltalán nem gáz, nekem mindkettő van.
De a fiúk nyávognak, hogy miért nem hordanak a lányok szoknyát, magassarkút, a nadrág és a tornacipő annyira fiús stb. A hátizsák pedig nagyon nem illik a szoknya magassarkú kombóhoz (nem a miniszoknyára és a 12 centis tűsarkúakra kell gondolni)
Miért is ?
Én is 2-3 füzttel jártam középsuliba, mert a többi füzetem, könyvem bent volt a szekrényben. Ha kellett tanulnom, akkor a fél szekrényemet is hazacipeltem, de amennyiben csak 2-3 tantárgyból kellett készülni, a többi tantárgyhoz meg már alapból bent volt a felszerelés, akkor engedtessék már meg, hogy ne kell 5-6 kilókat hordani feleslegesen.
Hagyjuk már ezt a 16-17 évesen kicsi kislányok, én meg a nagy felnőőőőtt mgmondom a tutit, mert az én időmben bezzeg így volt című nótát. Unalmas.
Hát ha már felhoztad az én időmben témát, nekünk még mindig volt házi feladatunk...
Amúgy gimiben vannak könyvek, és nem Amerikában vagyunk hogy a kis szekrénykénkben hagyjuk a cuccokat. Nah mindegy.
22 L
Nálunk nincsenek szekrények, és a suliban sem lehet hagyni a könyveket.
16-17 év.. tehát az még 10,11. osztály.. és bőven van mit tanulni szerintem.. és sima érettségin vagyok.
Van, hogy 7-8 kg a táskám.. vannak lazább napok, arra jó egy válltáska, de egy olyan kis kézitáskába nem férne bele a cuccom, akkor sem.
Mellesleg szerintem, nem azt kell nézni, hogy kihez vagy éppen mi illik, hátizsák vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!