Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16,17 éves lányok! Suliba...

16,17 éves lányok! Suliba miért nem hordtok rendes iskolatáskát?

Figyelt kérdés

Tudom vannak kivételek, de kb. 100ből 80an ilyen kis retiküllel vonulnak..

Ennyire gáz lenne? : D

2013. júl. 19. 17:33
1 2
 1/13 belbolyhocska ***** válasza:
42%
Mert agylányok akarnak lenni.
2013. júl. 19. 17:59
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem gáz, nekem mindkettő van.

De a fiúk nyávognak, hogy miért nem hordanak a lányok szoknyát, magassarkút, a nadrág és a tornacipő annyira fiús stb. A hátizsák pedig nagyon nem illik a szoknya magassarkú kombóhoz (nem a miniszoknyára és a 12 centis tűsarkúakra kell gondolni)

2013. júl. 19. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek illik a stílusához a hátitáska.. tényleg elég furán nézne ki, ha valaki tök csinos, erre a hátán virít egy hátizsák... Általában vannak a diákoknak szekrényei, nem kell annyi cuccot cipelniük, egyre kevesebb könyv kell... stb.
2013. júl. 19. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
2 füzetért szeirntem senki sem vesz hátizsákot.
2013. júl. 19. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
34%
16, 17 évesen még bőven középiskolások, és elég szégyen ha csak két füzetet visznek magukkal.
2013. júl. 19. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Miért is ?

Én is 2-3 füzttel jártam középsuliba, mert a többi füzetem, könyvem bent volt a szekrényben. Ha kellett tanulnom, akkor a fél szekrényemet is hazacipeltem, de amennyiben csak 2-3 tantárgyból kellett készülni, a többi tantárgyhoz meg már alapból bent volt a felszerelés, akkor engedtessék már meg, hogy ne kell 5-6 kilókat hordani feleslegesen.

Hagyjuk már ezt a 16-17 évesen kicsi kislányok, én meg a nagy felnőőőőtt mgmondom a tutit, mert az én időmben bezzeg így volt című nótát. Unalmas.

2013. júl. 19. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Én rendes válltáskát hordok. Gerincferdülés ide vagy oda, ez számomra a legkényelmesebb. :D
2013. júl. 19. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

Hát ha már felhoztad az én időmben témát, nekünk még mindig volt házi feladatunk...

Amúgy gimiben vannak könyvek, és nem Amerikában vagyunk hogy a kis szekrénykénkben hagyjuk a cuccokat. Nah mindegy.

22 L

2013. júl. 19. 22:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Nálunk nincsenek szekrények, és a suliban sem lehet hagyni a könyveket.

16-17 év.. tehát az még 10,11. osztály.. és bőven van mit tanulni szerintem.. és sima érettségin vagyok.

Van, hogy 7-8 kg a táskám.. vannak lazább napok, arra jó egy válltáska, de egy olyan kis kézitáskába nem férne bele a cuccom, akkor sem.

Mellesleg szerintem, nem azt kell nézni, hogy kihez vagy éppen mi illik, hátizsák vagy sem..

2013. júl. 19. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező és válaszolók, igaz már nem vagyok gimis, de nálunk is volt szekrény a suliba amibe az otthon nem kell könyveket ott lehetett hagyni és legtöbbször a házi miatt is max 1-2 könyvet kellett haza vinni, szóval sokszor én is csak egy kis táskával jártam suliba, mert egyszerűen semmi másra nem volt szükség otthon. Persze volt amikor haza kellett vinnem egy csomó mindent, de mi nem könyvekből hanem inkább nyomtatott fénymásolt jegyzetből tanultunk érettségire, és képzeld 4,87% osztály átlagunk lett az érettségin, pedig nem cipeltük a könyveket.....
2013. júl. 20. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!