Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tablófotózásra elég ha csak...

Tablófotózásra elég ha csak felülre öltözök ki, nem?

Figyelt kérdés

Alulról úgyse leszünk benne a képben,szóval az lényegtelen...!Elég a matrózblúz és kész!

Nem?

Vagy Ti hogy voltatok?

Előre is köszy a válaszokat!

Üdv!

2009. okt. 20. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze elég. Mi úgy csináltuk hogy vettünk közösen két-két inget (méretek miatt) a lányoknak és a fiúknak, hogy egységesek legyünk! Szerintem tök jó ötlet volt!
2009. okt. 20. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem novemberben lesz tabófotózásom, értelemszerűen csak felülre "öltözünk ki" (matrózblúzba mi is:/), alulra minek?
2009. okt. 20. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk tablófotózáson voltak teljes alakos meg csoportos képek is. De megmondták, hogy lesz ilyen és tudtuk hogy teljesen fel kell öltözni a ballagós ruhába.
2009. okt. 20. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak felülre, de hülyén nézel ki farmer + matrózblúzban. A köszy meg még hülyébben néz ki.
2009. okt. 21. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem anno tetszett a farmer+matrózblúz, sőt ma is szívesen hordok farmert fodros fehér blúzzal...

Egyébként igen, elég csak felülre kiöltözni, sőt, ha viszel váltófelsőt, akkor elég csak a fotózásra felvenni a matrózblúzt :)

Egyébként minket nem matrózblúzban fotóztak, viszont kiválasztottunk egy nyakláncot és minden lány felvette a fotózásra, így olyan, mintha egyennyakláncunk lenne, ezt ajánlom nektek is, mert nagyon jól néz ki!

2009. okt. 21. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!