Mért ciki ha így öltözök suliba?
Majd nézd meg, kinek van igaza, ha futnotok kell a buszhoz. :)
A magassarkú alkalmi viselet, és nem egészséges, egy 16 éves lányon többször nevetséges, mint csinos, és a többség egyáltalán nem tud megfelelően felöltözni egy ilyen cipellőhöz. Pl. farmerrel, melegítőfölsővel képes felvenni. :D
Ne hagyd magad.
Nem kell mindenkinek plázapi.csának lenni. Biztos hogy hozzátenném, mikor cikiznek, hogy sőt, nincs a fas.zbúkon csücsörítős (pi.csaszáj) képem se. Aaaaz bbaaaaaajjjj?
16 évesen miért kéne magassarkúban járnod? Mondjuk nekem ez a cipő elég ízléstelen már ennyi idősen, de ha ebben érzed jól magad, akkor járj ebben.
19/L
Én is így szoktam :D
ne foglalkozz velük =)
szerintem a túl nőies lányok meg eléggé beképzeltek =)
abban jársz-kelsz, amiben jól érzed magad =)
Ez a tipikus tucatruha. Én is 16 éves vagyok, én kicsit nőiesebben öltözködöm,szoktam magassarkút venni, de a legtöbbször balerinacipőt,nyáron sarut, télen meg lapossarkú csizmát.
De,istenem,mindenkinek megvan a saját stílusa,természetesen ha neked ez tetszik,akkor viseld ezt,szard le a többieket!:)
nekem sem jön be, mert tényleg minden lányon ezt a stílust látni, kivéve a plázacicákon, ami meg már a másik véglet. én speciel a kettő közti arany középutat preferálom, de nem vetem ki sem az ilyet, sem a plázacicákat. max akkor, ha belsőleg romlottak.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!