Nincs pénzem drága ruhákra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Turiból vásároltam egy pár dolgot, de hiába. Egyszerűen nem nézek ki olyan jól, mint azok a lányok akiknek TÉNYLEG van pénzük is a drága ruhákra.
Csak az marad, hogy én is 15-20.000Ft-okat gyűjtsek egy-egy darabra? :(
A pénzügyi gondok miatt (is) az önbizalmam a béka feneke alatt van.
2013. júl. 15. 14:30
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Háda! :) Ma nagyon jó cuccokat vásároltam ott. :) Először is a legfontosabb dolog, hogy találd meg a stílusod, ami neked igazán tetszik és ne "ész nélkül" vásárolj mindenféle ruhát, mert akkor sosem találod meg önmagad! Ha már meg van a stílusod nézz után, hogy abba milyen ruhák tartoznak és figyelj, hogy csak olyanoakt vásárolj. :) Nagyon szép ruhákat lehet kapni pl a Bershkában is, télen itt Szegeden volt nagy leárazás ahol 2ezer forintért lehetett gyönyörű tavalyról kimaradt nyári ruhákat venni, jah és még az is némileg fontos, hogy ne szezonban vásárolj, mert akkor megkérik az árát... Én a Plázás, Árkádos leárazásokat ajánlom, meg a jobb minőségű turikat! A kínait egyáltalán nem! Nagyon meglátszik, ha egy lány onnan öltözködik, sok ruha egyáltalán nem szép, ízléstelenen... erre én is csak akkor jöttem rá mikor átszoktam a plázákra régebben én is kínaiban vettem mindent. Tehát egyáltalán nem éri meg az árát, mert szemetet veszel, közönséges selejteket. Ahogy már említettem leárazásokon vásárolj, mert olyan árban (vagy még kevesebbért), mint a kíniban jobb minőségű ruhákat kapsz. :)
13/15 anonim válasza:
nagyon irigyellek titeket, hogy tudtok vásárolni a hádában. kétszer próbáltam, de egyszerűen...nem megy. maga a légköre, a hangulata az egésznek..nagyon kényelmetlenül érzem magam bent. amúgy www.shopping.hu nekem sincs pénzem, mégis egész jól tudok öltözködni, szerintem:D
15/15 anonim válasza:
Én a múltkor esküvőre mentem. Előtte lett véve 2000 ftért egy szép fekete-fehér mintás kicsit fura vágású ujjatlan felső(ami a testi "rosszaságaimat" elrejtette, meg 6000 ftért egy fehér lenvászon nadrág aminek öve is van. Azt hiszem a Tescoba lett véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!