Nincs pénzem drága ruhákra, mit tegyek?
Turiból vásároltam egy pár dolgot, de hiába. Egyszerűen nem nézek ki olyan jól, mint azok a lányok akiknek TÉNYLEG van pénzük is a drága ruhákra.
Csak az marad, hogy én is 15-20.000Ft-okat gyűjtsek egy-egy darabra? :(
A pénzügyi gondok miatt (is) az önbizalmam a béka feneke alatt van.
Utolsó, igen! Linkelnél? :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Háda. Turkáló minőségi angol ruhákkal, ahol ezer forintért és az alatt is ki lehet fogni márkás ruhákat, H&M-től kezdve, F&F-en át a Zaráig, Mangoig.
Egy vadiúj, árcímkével ellátott blúzt vettem ezerért, és annyit már néha drágállok a ruhákért.
A másik - leárazások. Feleannyiért meg tudod venni akciók keretében a ruhákat, érdemes figyelni. Igaz, ilyenkor rengeteg idő és türelem kell hozzá, mert tömve vannak a boltok, de megéri. 500 forintért nyári ruhákhoz lehet jutni, és blézereket is olcsóbban szerezhetsz. Egy jól megválasztott blézer a legsnasszabb szettet is fel tudja dobni.
Figyelj a kiegészítőkre, egy szép nyaklánc egy egyszerű, fehér pólót fel tud dobni. A kiegészítőket szintén meg tudod venni olcsón leárazásokkor vagy pl. a Hádában.
Cipőt érdemes kínaiban nézni, van a híres-neves Cia Cia Amica, ahol 2000 forintért már remek divatos nyári darabokat tudsz szerezni, télre pedig ötezerért csizmát.
Valamint ízlés, stílus és magabiztosság kérdése is, hogy hogy állnak rajtad a ruhák, valószínűleg túl sokat rágódsz és túlságosan figyelsz másokat, azért nem érzed olyan jól magad bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!