Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nincs pénzem drága ruhákra,...

Nincs pénzem drága ruhákra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Turiból vásároltam egy pár dolgot, de hiába. Egyszerűen nem nézek ki olyan jól, mint azok a lányok akiknek TÉNYLEG van pénzük is a drága ruhákra.

Csak az marad, hogy én is 15-20.000Ft-okat gyűjtsek egy-egy darabra? :(

A pénzügyi gondok miatt (is) az önbizalmam a béka feneke alatt van.

2013. júl. 15. 14:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Tur
2013. júl. 15. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Basszus bocsi leírom normálisan
2013. júl. 15. 14:35
 3/15 anonim válasza:
100%
Menny akkor kínaikba. Én se vagyok gazdag csak néha engedhetem meg magamnak hogy drágább ruhákat vegyek nem kell 2o.oooFt egy szebb ruháért már 2oooFtért kaphatsz szép ruhákat akár egy szoknyát vagy egy szép blúzt :) nem kell emiatt szomorkodnod mindenre van megoldás :D
2013. júl. 15. 14:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod h "azok a lányok"hol vásárolnak!Ha tudnád h többségük turkálóba jár..és onnan szerzi be a ruhájukat vagy rendeli ebay-ról...és mellette hazudják h ennyi annyi tízezrekért van!
2013. júl. 15. 14:40
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan már, ne viccelj..nekem sincsenek drága ruháim, mégis fel tudod öltözni csinosan, divatosan. Tök jó leárazásokat ki lehet fogni, akkor érdemes vásárolni. Így vettem most divatos shortot 2990-ért, meg farmeringet 3700 ft-ért. Ezek most divatosak is, de nem is drágák.
2013. júl. 15. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
turiban is lehet találni szép darabokat,csak kitartóan kell keresni,nem költök sokat ruhákra,de akkor is jól öltözött vagyok,a pénz semmi
2013. júl. 15. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Turikban nagyon sok mindent lehet venni akár márkásat is. :) Viszont most pl nagy leárazások vannak a plázákba. Ajánlom neked a h&m-et ott nagy leárazás van most( pl egy felső 700ft), a stradivariusban most pl egy felső 1300 körül van leárazáskor, és még márkás is. :) bocsi a hülye fogalmazásért xd és kevés pénzből is lehet jól öltözni akár linkelek egy pár h&m-es ruhát ami 2000 alatt van, ha szeretnéd :))
2013. júl. 15. 14:43
 8/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, igen! Linkelnél? :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2013. júl. 15. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Háda. Turkáló minőségi angol ruhákkal, ahol ezer forintért és az alatt is ki lehet fogni márkás ruhákat, H&M-től kezdve, F&F-en át a Zaráig, Mangoig.

Egy vadiúj, árcímkével ellátott blúzt vettem ezerért, és annyit már néha drágállok a ruhákért.

A másik - leárazások. Feleannyiért meg tudod venni akciók keretében a ruhákat, érdemes figyelni. Igaz, ilyenkor rengeteg idő és türelem kell hozzá, mert tömve vannak a boltok, de megéri. 500 forintért nyári ruhákhoz lehet jutni, és blézereket is olcsóbban szerezhetsz. Egy jól megválasztott blézer a legsnasszabb szettet is fel tudja dobni.

Figyelj a kiegészítőkre, egy szép nyaklánc egy egyszerű, fehér pólót fel tud dobni. A kiegészítőket szintén meg tudod venni olcsón leárazásokkor vagy pl. a Hádában.

Cipőt érdemes kínaiban nézni, van a híres-neves Cia Cia Amica, ahol 2000 forintért már remek divatos nyári darabokat tudsz szerezni, télre pedig ötezerért csizmát.

Valamint ízlés, stílus és magabiztosság kérdése is, hogy hogy állnak rajtad a ruhák, valószínűleg túl sokat rágódsz és túlságosan figyelsz másokat, azért nem érzed olyan jól magad bennük.

2013. júl. 15. 15:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

linkeltam neked 2000-3000 ft körülieket, mondjuk ezek csak ilyen alapdarabok, de remélem azért segítek. [link] (ezekből a csőtopokból nagyon sok szín van, nekem a fehér tetszet a legjobban. )

[link] ( mondjuk ez nem ruha, de mostanába elég divatos.)

[link]

[link]

[link]

[link]

nagyon remélem, hogy segítettem valamit :)))

2013. júl. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!