Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van még akinek nincs pénze...

Van még akinek nincs pénze drága ruhákra?

Figyelt kérdés
new yorker,takko,ilyesmik
2010. nov. 1. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
VAn hát.
2010. nov. 1. 22:30
 2/14 anonim ***** válasza:
turiba járok h több és minőségibb ruhám legyen. ezek egyedibbek is..
2010. nov. 1. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen van.
2010. nov. 1. 23:15
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem sincs.
2010. nov. 1. 23:55
 5/14 A kérdező kommentje:
és ti akkor hol vásároltok ?
2010. nov. 2. 00:26
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
A Takko jelenti a drága ruhát??
2010. nov. 2. 08:28
 7/14 anonim válasza:
Én néha járok turiba is és tényleg sok márkás ruha van ott is, na de azért kell hogy az embernek legyen egy tényleg normális ruhája amit például az üzletekben vásárol.
2010. nov. 2. 09:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát utolsó ez hatalmas hülyeség, mert a turikban vett ruha is rendes ruha, nincs ráírva honnan van...

Amúgy sejtem mire gondoltál, de szerintem ha valaki mindent meg tud ízlésének, méretének megfelelően venni turiban, akkor miért is venni meg többszörös áron drága butikokban?

2010. nov. 2. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
7%
nem, nincsenek ilyen emberek. őket kiirtották. szerinted?!
2010. nov. 2. 12:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez szörnyű,hogy van ilyen.És rengetegen élnek így.Én külföldön élek,de sokszor a turikban ugyan annyiba kerülnek a ruhák,mint az üzletben akciósan.Nem régen voltam Magyarországon és sajnálattal néztem,hogy alig vannak akciók.Azt tudom ajánlani mindenkinek,hogy járja folyamatosan a boltokat és vegye meg ami tettszik neki nagyon akciós.Pl.én találtam newyorkerbe 300Ft-ért bugyit és övet meg melltartót 890Ft-ért ezek még a kínaiba is drágábbak.Érdemes körülnézni,lesni minden héten a márkaboltokat és butikokat.
2010. nov. 2. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!