Szeretnék kicsit divatosabban öltözni. Ez aránylag kevés pénzből megoldható?
Figyelt kérdés
Mostanában kicsit pénzszűkében állunk, de szeretnék divatosabban öltözködni.
Van esetleg ollyan ékszer ami nagyon divatba jött, és esetleg itthon meg tudnám csinálni? Vagy valami régebbi pólóból valami új, divatosat alkotni? Ezekre nagyon vevő lennék.
2013. júl. 13. 21:59
11/15 anonim válasza:
ja és mindenhol (legalább is nálunk) minden olt kiárusítást tart.
Sztem érdemes körülnézned. Én tegnap vettem egy tök jó pólót 2000 ft-ért.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Én most voltam Londonba, ahol az egyik vásáron nagyon divatos ékszereket láttam villából, kanálból, esetleg ma már nem forgalomban lévő pénzből meghajlítva. Vegyesen nyaklánc, karkötő, gyűrű, fülbevaló.A legegyszerűbb talán rossz cipzárból, vagy gemkapocsból ékszert készíteni. EZEKNEK UTÁNA TUDSZ NÉZNI A NETEN!
14/15 A kérdező kommentje:
uuuh... köszönöm
2013. júl. 25. 22:02
15/15 Horváth Lilikeh válasza:
Házilag valami sablont késziteni mondjuk átkopitozni valamiről aztán vagy batikolni vagy belefesteni vagy akár ami már nadrág kicsit kissebb mint amit kényelmes hordani azt kicsit ‘kireszelni’ azaz ilyen lyukakat vsinalni bele ami mostanában ugye divat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!