Szerintetek megoldható lenne az, hogy valaki vesz nekem ilyet a Promodban?
A képen látható VIRÁGKITŰZŐ-re vágyom nagyon-nagyon-nagyon! A Promodban lehet kapni, 2.000 Ft/db. Én sajnos vidéki vagyok én nem tudok elmenni venni ilyet, itt nálunk és neten sem találok még hasonlót sem.
Vagy akinek van ilyen vagy hasonló óriási virág kitűzője én megvenném Tőle bármi áron:)
Köszönöm a segítséget!
Persze a kérdésem arra irányul, hogy természetesen átutalnám a kitűző árát és postaköltséget az illetőnek aki esetleg megtenné ezt nekem:)
Gondoltam, hátha van olyan aki úgyis jár a Promodban és akkor esetleg venne nekem ilyen kitűzőket:)
Nekem pont ugyanilyenem van, anno valóban a Promodban vettem. Most azonban nincs már, tegnap voltam :S ez tavalyi kollekció, gondolom gyorsan elfogyott.
Meg mi ilyet vettünk minden lánynak szalagavatóra kiegészítőnek. Ha gondolod valamelyiket megkérdezem, hátha már nem kell neki :D
Szia!
Jaj, de aranyos vagy! Megvenném bármitől ha valamelyik ismerősöd már nem használja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!