Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit éreztek, ha ugyanaz a...

Mit éreztek, ha ugyanaz a ruha jön veletek szemben, mint ami rajtad van?

Figyelt kérdés
Annyiszor hallottam már, hogy kiakadnak más nők, ha máson meglátják ugyanazt a ruhát, cipőt. Ez miért van? Mi játszodik le a fejben ilyenkor?
2013. júl. 11. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ritkán fordul elő, hát kicsit kellemetlen, mert sosem szerettem hasonlítani senkihez, már gyerek koromban sem.De mit tudok tenni, emiatt nem leszek ideges vagy rosszkedvű, bárkivel megeshet. :)

23l

2013. júl. 12. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem akadok ki. Ilyenkor azt szoktam gondolni magamban, hogy de jó úgy néz ki másnak is tetszik ez a ruha/stílus, ami nekem is. Ha ő is észreveszi hogy ugyanolyan ruha van rajtunk és rám néz akkor rámosolygok (bár attól függ milyen kedvem van).
2013. júl. 12. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Eléggé megilletődnék, ha olyan összeállításban kolbászolna valaki az utcákon, mint én, de /biztos/, hogy lepacsiznék vele.
2013. júl. 15. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem zavar. Szerencsére 10 éve volt ilyen utoljára.
2016. jan. 27. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!