Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit éreztek, ha ugyanaz a...

Mit éreztek, ha ugyanaz a ruha jön veletek szemben, mint ami rajtad van?

Figyelt kérdés
Annyiszor hallottam már, hogy kiakadnak más nők, ha máson meglátják ugyanazt a ruhát, cipőt. Ez miért van? Mi játszodik le a fejben ilyenkor?
2013. júl. 11. 23:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mosolygok. Úgy érzem egy pillanatra, van bennünk valami közös. Nem értem miért lenne probléma. Amúgy meg egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt ilyen.
2013. júl. 11. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.Konfekciót hordok,mint a legtöbben,így ez óhatatlanul előfordul.Ez kevés ahhoz,hogy kiakadjak:)
2013. júl. 11. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Velem még soha nem volt ilyen. Lehet, mert nem vagyok divatbolond, számomra kényelmetlenek, hasznavehetetlenek a mai divatos cuccok. De aki nem akar így járni, az ne vegyen butikban ruhát, varrasson egyedit magának.
2013. júl. 11. 23:18
 4/14 anonim válasza:
100%

Ha a másik nőn sokkal de sokkal jobban áll akkor valamilyen szinten irígységet(hisz valamilyen szinten minden nő a legszebb/csinosabb akar lenni)

Ha pedig rajtam áll jobban akkor valamilyen szintű büszkeséget ( a tipikus, na ez rajtam sokkal jobban áll féle dicsőség)

Ha kb. egyformán áll akkor semmit.Nem lehet mindenkinek másmilyen ruhája :)

2013. júl. 11. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vékony vagyok, így sokszor a legkisebb gatya sem áll rajtam sehogy, és múltkor ugynaolyna nadrágban láttam egy elég combos lányt... és sokkal jobban állt rajta. Kicsit elszomorodtam... amúgy meg nagyon semmit sem gondolok az egészről.
2013. júl. 11. 23:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran előfordul, hiszen Bershkában, Stradiban, H&M-ben, Mangoban, Zarában vásárolok leggyakrabban, és ezzel még nagyon sokan vannak így. Szinte nincs olyan nap, hogy ne jönne szemben velem egy ruhám, még ha nem is pont az, ami épp rajtam is van. Semmit nem érzek ilyenkor, annyira általános, hogy nem szoktam vele foglalkozni. Az viszont jó érzés, mikor egy olyan ruhámat dícsérik meg, ami tuti, hogy senkinek nincs a környezetemben, mert külföldről szereztem be.
2013. júl. 12. 00:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég ritkán fordul velem ilyen elő, de ki nem állhatom ha ez történik őszintén szólva, szeretek egyedibb dolgokat hordani ezért vásárolok nagyrészt turkálóban mert amit ott veszek az biztos, hogy nem jön szembe velem és még pénzügyileg is jól járok :D
2013. júl. 12. 08:51
 8/14 anonim ***** válasza:
En kiszoktam akadni... de peersze csak magamban, es biztos nem veszem fel azt a ruhadarabot egy ideig...:D
2013. júl. 12. 08:54
 9/14 anonim ***** válasza:

Én annyira imádom,hogy ezek az emberek megveszik az árkádban a cuccaikat,amiből csak abban a boltban van még vagy 20 és arról nem beszélve,hogy hány bolt van. És kiakadnak mikor ugyan az jön vele szemben... Varrassanak az ilyenek ruhát, az biztos egyedi lesz.

Amúgy olyat,hogy ugyanolyan valamint én még nem sokat láttam,de múltkor leült mellém buszon egy kortársam akin ugyanolyan póló volt mint rajtam és örültem,hogy van valami "közös" bennünk

2013. júl. 12. 09:58
 10/14 pinkpancser ***** válasza:
Turkálóban vásárlásnál erre igen kicsi az esély :)
2013. júl. 12. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!