ha ki akarsz tűnni a zimányos, mert elég feltűnő ruhadarab, fiatalos is, bár nem túl csinos szerintem. a fekete inkább elegáns, kicsit hosszú, de amúgy jól néz ki. attól is függ, milyen a stílusod és milyen alkalomra kellene. 17/L
2009. okt. 18. 13:58
2/11 anonim válasza:
Nekem az 1. jobban tetszik a másodi olyan...Nekem nem tetszenek ezek a fodrosak ezért inkább az első.
2009. okt. 18. 13:58
3/11 anonim válasza:
Nekem az arany ruha, nagyon tetszik.
Sokkal különlegesebb mint az első.
Tényleg sok függ attól,hogy milyen alkalomra vennéd fel.
Ha emlékezetes szeretnél lenni, akkor második Zimány L. ruhát vedd meg szerintem.
A hátránya, hogy csak nagy ritkán tudod felvenni mert megjegyzik az emberek.
2009. okt. 18. 14:09
4/11 anonim válasza:
Az arany szalag ruha szebb. Sokkal.
Láttam már mind2 ruhát élőben - ha formás feneked van akkor a 2. ruhával arathatsz, mert a hátulja nem fodros hanem vékony anyagú testhez-simuló. Nr.1
20/L
2009. okt. 18. 14:12
5/11 anonim válasza:
szerintem a fekete sokkal stílusosabb, egyszerű mégis nőies. a 2. képen az a ruha kicsit olyan karácsonyfa-beütésű.
2009. okt. 18. 14:13
6/11 anonim válasza:
Mindenképp az első!! Az nőiesebb, kiemeli az alakod, a másik az annyira nem. A szőke hajaddal pedig jól fog mutatni a fekete. Ja és semmiképp se vegyél alá melltartót, mert úgy csúnya.
2009. okt. 18. 14:48
7/11 anonim válasza:
Dukai. A Zimányt csak akkor venném fel ha az lenne az utolsó ruha a világon és olyan ruhám maratt vola ami átlátszó!!!! mindenképp az első, mert az nőcis és sexy
2009. okt. 18. 17:34
8/11 anonim válasza:
Zimány Linda ruhára szavazok.
A Dukai olyan mintha bebábozódtál volna.
2009. okt. 18. 18:49
9/11 anonim válasza:
Dukai Regina ruhája isteni jó! Ha komolyabban akarsz kinézni, amolyan végzet asszonyás módon, akkor azt válaszd!
A Zimány Lindás is igen szép, az inkább bájos, mivel a törékeny az alkatod (én is ugyanúgy 170 és 52 kg) így nagyon jól állna Neked!
Nem tudnék dönteni... :) Nekem mivel szőke a hajam, talán a Regináét választanám. :D
2009. okt. 19. 15:01
10/11 anonim válasza:
Ti hol tudjátok ezeket (vagy hasonló) ruhákat beszerezni???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!