Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem találom a stílusomat. HELP?!

Nem találom a stílusomat. HELP?!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és szeretné öltözködési tanácsokat kérni. Nem szeretném ezeket a tömeggyártott, nagyon divatos, persze nagyon jól kinéző, szép(!!) ruhákat hordani, mert azt érzem bennük, hogy teljesen tömeg vagyok. Persze szó sincs feltűnési vágyról, inkább csak olyan ruhákat szeretnék hordani, amik megfelelnek az egyéniségemnek. Egyszerű, átlagos,visszafogott lány vagyok, általában egyszínű mintátlan pólókat hordok farmerral, viszont azért ez így elég unalmas, mi az amit hordhatnék még esetleg? Nagyon szépen köszönöm a segítséget:)

2013. júl. 9. 22:37
 1/3 anonim válasza:
Szia ha szeretnek velem felvezetés privibe a kapcsolatot és segitek pár öltözködési tanácsot meg most indult egy divatblogom is szóval szívesen segitek ha szeretnéd :)
2013. júl. 9. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Tetszik a divatos ruha, de nem hordod, mert tömeg? :D

Ez szerintem még rosszabb, mint amikor valaki azért hord valamit, mert divatos...

Na mindegy.

Regisztrálj ide, majd keress rá dolgokra (Pl. ruha,outfit,cipő,szoknya,farmer,blablabla...). Én angolul szoktam, de ahogy látom lehet már magyarul is, mert lefordítja (csak ugye ki tudja mennyire pontosan... :P)

[link]

Aztán ha tetszik valami, akkor "szíveld"!

Esetleg csinálhatsz mappákat, és minden képet elraksz kategória szerint.

Szerintem így könnyű kiismerni az ízlésedet. :)

Semmi ízlésem nem volt, majd elkezdtem ezt az oldalt használni, és ha ma bemegyek egy boltba, akkor rögtön látom, hogy mi tetszik, és mi nem. :)

De én hordok divatos ruhákat is, pont azért, mert nem vagyok tömeg. :) Mindegy, hogy milyen ruha van rajtam, attól még az az én testemen van, és az én arcom, hajam a szerelés "koronája". Szóval engem egy ruha nem tud legyőzni, úgyis mindig én leszek az értékesebb, érdekesebb és szebb. Ezt most nem nagyképűségből írom, nem gondolom, hogy gyönyörű vagyok, de nehogy már a ruha fontosabb legyen, mint a hordója... ez röhejes. :D Nem tetszik a hozzáállásod. 15/l

2013. júl. 10. 01:50
 3/3 randomgirlLOL ***** válasza:

Érdemes több boltba ellátogatnod, felpróbálni, ami tetszik, és képeket készíteni - ha később megnézed a próbafülkés képeket, biztos találsz valami közös jellemzőt majd a ruhákban, ez alapján tudsz vásárolni a későbbiekben. :) A színek is fontosak lehetnek a viseletedben.

A kiegészítők is fontosak. Szeretsz nyakláncot, karkötőt, fülbevalót hordani? Esetleg jól áll a kalap? Fontos, hogy hogyan hordod/hordanád szívesen a hajad. :)

2013. júl. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!