Miért nem találom a stílusomat?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de a környezetemben mindenkinek van egyfajta stílusa. Nekem nincsen, de annyira eltérő bennem minden. ; One Direction rajongó vagyok, de megveszek az ökölvívásért. Néha visszafogott és szolid vagyok, a másik pillanatban kiszőkíttetem a hajamat. Néha finoman, nőiesen viselkedek, néha trágár vagyok.
Miért nem tudok egynek megfelelni?
2013. júl. 7. 22:02
1/6 anonim válasza:
One Direction-valószínűleg megzápult tőle az agyad,de amúgy ne aggódj,majd csak lesz,én is 17éves koromban találtam meg
2/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem "találod", mert most van kialakulóban.:) Most próbálgatod magadat.:) Az, hogy "többféle" vagy, szerintem nem gond. Hiszen így is fog kialakulni a saját stílusod, hogy több mindent szeretsz, és majd rájössz, mi az,ami igazán közel áll hozzád. 17 éves létemre sajnos én is úgy érzem, hogy nem találoma stílusomat. De én mostmár úgy vagyok vele, hogy csak ki fog alakulni. Ne agyalj azon, hogy mi tetszik, mit szeretsz, egyszerűen csak szeresd.:) Úgyis kifog szerintem ez magától is alakulni.:) Ha meg már valami zavar, akkor azt is észre fogod venni.:)
3/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne befolyásoljon senki. Nem kell követni a mostani trendet. Most a páva fiúk, és picit ribis lányok vannak divatban, de velük nem kell foglalkozni:) Azt csináld ami jól esik, és azt viseld, amiben jól érzed magad. Nekem így sikerült megtalálnom a stílusomat:)
15/L
4/6 anonim válasza:
én annyit tanácsolnék, hogy mindent csak magad miatt csinálj, magad kedvéért azért, mert úgy jobban érzed magad a bőrödben.
5/6 anonim válasza:
Ne viccelj, még tök fiatal vagy..én 23 éves vagyok és még az utóbbi 1-2 évben is változott a stílusom..majd kialakul az:)
6/6 anonim válasza:
mert 15 éves vagy. a többieknek nem stílusuk van, hanem regymást majdmolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!