16 leszek és nem találom a stílusomat! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Tudom sokan azt gondoljátok h ahogy jól érzem magam úgy öltözködjek , de ez változó deszkázok szvl deszkás ruhákban cipőkben járok de van hogy nőiesebben öltözök nem tudom milyen stílus állna jól szerintetek ?
magasság 162 cmm
hajszín : dió barna fenékig érő
szemszín: zöldeskék
testalkat:arányosan vékony vagyok mindenhol
2013. ápr. 4. 17:11
1/5 anonim válasza:
szerintem inkább nőiesen öltözz, mint sportosan :)
2/5 anonim válasza:
A stílust nem lehet meghatározni, kategóriákba sorolni. A stílus te vagy.
3/5 anonim válasza:
Keverd a nőieset a deszkással! Pl mostanság a Vans divatos mostanában egy feszülős boka fölé érő farmerral, plusz egyszerű, letisztult felsővel. Ha vékony vagy, akkor feszüljön az is! :) Ja, és nézegess [link] -t
4/5 A kérdező kommentje:
fekete vans cipőm az van :) köszi az ötleteket :) ha még tud valaki ötletet az írjon ! ;)
2013. ápr. 4. 21:03
5/5 anonim válasza:
a te korodban én is sportosan öltözködtem, most már nőiesebben, és úgy, hogy nem mentem át p.csába, de van egy saját kialakult stílusom. Ne sürgesd, kialakul az magától :)Azt hordd ami tetszik, amiben jól érzed magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!