Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki hogy szokta meg a tanga...

Ki hogy szokta meg a tanga bugyit?

Figyelt kérdés

Most vettem meg életem legelső darabját. Nem az a cérnavékony, de nem is olyan vastag, mint egy normál bugyi. Szóval nem egy csík, de kicsit vastagabb a fenekénél a rész. Ha bele megy a fenekem közé, akkor nyom, ha kihúzom, becsúszik. A méret viszont jó, és néztem képeket, ott is úgy néz ki mint az enyém. Viszont egyelőre kicsit kéynelmetlen. Meg fogom szokni?:)

Olyan furcsa, eddig csak franciabugyit hordtam(17 éves vagyok), és most olyan furcsa. Ha nyom, akkor baj lehet vele, vagy eleinte mindenkinek ilyen érzés?

2013. júl. 8. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokatlan volt eleinte ,de meg szoktam.
2013. júl. 9. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőségű (nem kínai) tangát hordok évek óta és nincs gondom vele. Nekem csak így sikerült megszoknom.
2013. aug. 5. 03:50
 13/13 anonim válasza:
82%
Először szarintem mindenkinek furcsa és lehet, hogy kényelmetlen is, de jobb ha minél előbb megszokod és túlleszel rajta. Nem az a cél, hogy ne vedd észre, hogy rajtad van, hanem az, hogy megszokd. Ezért érdemes venni pár egészen kis darabot, 1-2 mérettel kissebbet, ami még éppen rádjön, így nem csúszkál és folyamatosan érzni fogod, hogy rajtad van. Ha mindíg érzed az kevésbé kellemetlen mint ha hirtelen bevág amikor leülsz vagy mozogsz és így hamarabb meg lehet szokni. A leggyorsabb módszer ha alváshoz is magadon hagyod, persze ébredéskor eleinte nagyon kellemetlen lesz, de fontos, hogy ilyenkor nem szabad feladni és levenni. Kitartás, pár hét és tutira megszokod. Én is így szoktam meg és azóta is rendszeresen tangában alszom.
2018. febr. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!