Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki hogy szokta meg a tanga...

Ki hogy szokta meg a tanga bugyit?

Figyelt kérdés

Most vettem meg életem legelső darabját. Nem az a cérnavékony, de nem is olyan vastag, mint egy normál bugyi. Szóval nem egy csík, de kicsit vastagabb a fenekénél a rész. Ha bele megy a fenekem közé, akkor nyom, ha kihúzom, becsúszik. A méret viszont jó, és néztem képeket, ott is úgy néz ki mint az enyém. Viszont egyelőre kicsit kéynelmetlen. Meg fogom szokni?:)

Olyan furcsa, eddig csak franciabugyit hordtam(17 éves vagyok), és most olyan furcsa. Ha nyom, akkor baj lehet vele, vagy eleinte mindenkinek ilyen érzés?

2013. júl. 8. 17:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Lehet amíg nem szokod meg jobb lenne valami vékonyabb, selyem szerű anyag, az talán kényelmesebb lenne.
2013. júl. 8. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nem kimondottan tanga bugyi hogy ha a fenék részénél vastagabb szóval nem tudom milyen lehet. Viszont a kérdésre válaszolva nekem olyan 1-2 hét volt míg megszoktam, mostmár elsem tudnám képzelni h ne azt hordjak nagyon kényelmes.
2013. júl. 8. 18:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Lehet tényleg más anyagból kellene.

Igazából így néz ki: [link] . Itt is látszik, hogy a fehér rész vastagabb, csak azért tűnik vékonyodónak mert bemegy a fenekébe. De olyan vastag mint a kezdeténél ahogy bemegy.

2013. júl. 8. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Ez tényleg tanga,de én a helyedben nem ezzel kezdenék mivel nagyon vastagon van beszegve oldalt. Ez talán soha nem lesz kényelmes inkább válasz valami puhábbat!
2013. júl. 8. 18:13
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!:)

Akkor látom jól választottam elsőnek...:(

És ezt sehogy se lehet valaogy kényelmesebbé tenni?:( Már régóta akartam venni, de nem mertem(ezt hosszú lenne elmondani). Most sikerült kettőt, de mindkettő ilyen..:( Nem lehet valahogy átalakítani?:(

2013. júl. 8. 18:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk ilyeneket is hordok és először furcsa volt, de már megszoktam és fel sem tűnik.
2013. júl. 8. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá lányok!

http://www.youtube.com/watch?v=SZMzh8uDJEc

Egyébként a francia is szexi. :P

2013. júl. 8. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem többnyire ilyenek vannak mint amit linkeltél kérdező.

meglehet szokni amúgy, énis megszoktam, szinte mostmár csak tangát tudok hordani :D néhány franciám van, de azokat többnyire akkor hordom mikor megvan

2013. júl. 8. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl egészséges, miért akarsz ilyet hordani?
2013. júl. 8. 19:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Csak egy-egy alkalomra szeretnék, nem mindig! MOndjuk ha cicanadrágot veszek fel, vagy ha különleges alkalom van a barátommal.:)

2013. júl. 8. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!