Mit csináljak? (többi lent. )
azt szeretnéd hogy alád nyúljanak vagy megakarod gyorsítani a vetkőzést?
amúgy vegyél bugyit,így legalább nem tűnsz majd k*rvának
Most komolyan képes lennél bugyi nélkül el menni, szoknyával? És ha valaki poénból fölrántja a szoknyát vagy benéz alá , vagy akár táncolsz és villantasz?? akkor ürülhetsz te is meg az illető is?! :D
Na de térjünk a témához:
Bugyit így is úgyis kell venned, hiszen ha megjött... Meg még mindig nem értem miért nem akarsz bugyit venni. Ha azért mert átlátszó a ruha, és kicsit átlátszik akkor vegyél testszínű, vagy fehér bugyit és nem látszik át. (meg ha teljesen testhez simuló, vékony anyagból van akkor sem látszik ki a ruha alatt.)
Szintem ha fölveszel egy csőfarmert, magassarkúval , és egy csinosabb blúzzal az is tökéletes egy buliba , valamint egy két kiegészítő és kész is.
Vagy ne menj el, (ha magamból indulok ki, mert ha megvan én nem szeretek, táncolni, bulizni, vagy bárhova menni) Mondjuk nem tudom menyire fontos számodra ez a rendezvény.
Remélem segítettem! :)
koktélruha bugyi nélkül?????
akkor elsőre volt igazam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!