Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet népszerűnek lenni?

Hogy lehet népszerűnek lenni?

Figyelt kérdés
Normális és érthető válaszokat!
2013. júl. 5. 18:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Például úgy, hogy megtanulunk udvariasan kérni: Normális és érthető válaszokat kérek szépen! Köszönöm.
2013. júl. 5. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány éves vagy, milyen adottságaid vannak, milyen osztálytársaid és barátaid vannak, hogy öltözködsz, stb.
2013. júl. 5. 18:52
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Már boccs,de ez nem megy egyik napról a másikra(Mondjuk én amióta a suliba kerültem azóta az vagyok,de az más:D) Szóval legyél minél egyedibb,de ne röhögcsélés tárgyává tedd magad. Ami neked tetszik azokat kell felvenni,menj el 2-3 havonta fodrászhoz,szedesd a szemöldököd,de ne túl vékonyra,vegyél fel magassarkút minél többször és a legfontosabb Legyél emberekkel flegma,de csak ritkán és inkább kedves legyél velük :D Ha meglátsz valakit akkor mosoloygj rá aranyosan :) És kb ennyi :3
2013. júl. 5. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

2-3 havonta fodrász meg szemöldökszedésnek mi köze a népszerűséghez??

Csakis a belsőn múlik, ha mindenkivel barátságos, jófej, nyitott, barátkozós, segítőkész, vidám vagy, meg tudod őket nevettetni, értelmes vagy és okos akkor népszerű leszel, sok barátot szerzel. Ennyi kell, semmi extra. De ezeket nem lehet begyakorolni és megtanulni, valaki vagy ilyen, vagy nem...

2013. júl. 5. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó sajnos az a baj ha már valaki nem szedi a szemöldökét vagy nincs puccba vágva megszólják.. Osztálytársaim panaszkodnak nekem mindig erről,hogy ezért bántják őket-.- én népszerű,menő vagyok a suliban elég keményen,de soha nem bántanám őket ezekért:))
2013. júl. 5. 21:02
 6/13 anonim ***** válasza:
a népszerűség a személyiségtől függ nem az öltözködéstől
2013. júl. 5. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
Utsó:D Ugye te ezt nem gondolod komolyan? Lehet kedves a csaj ha krumplis zsákba jár semmit nem ér vele;) És ezt ne a kérdezőre értettem :) Én voltam az aki írt neki 3 üzenetet is :D
2013. júl. 5. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha én népszerű vagyok, akkor akár egy krumplis zsákban is mehetek suliba, rá egy hétre már a fél iskola krumplis zsákban fog járni
2013. júl. 5. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon nem vagy vele tisztában látom;)dehát aki nem népszerű az honnan is tudná?!;))
2013. júl. 6. 09:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem függ össze feltétlen a kinézettel, lehet valaki szép, ha közbe nincs humora, nem tud elbeszélgetni másokkal és nem is kedvelik.

Az nem népszerűség, hogy sok srác "kamu kedves" vele, hogy egyszer megd*ghassák, mert hosszú távon nem bírnák elviselni.A lányok meg max azért vannak vele, mert látják, hogy a pasiknak bejön, de ezek csak ri*bik :D

2013. júl. 6. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!