Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz népszerűnek...

Miért olyan nehéz népszerűnek lenni?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy elégedetlen vagyon a jelenlegi helyzetemmel csak mindenkiben munkálkodik egy kisördög néha napján feltűnik és emlékeztet minket hogy vannak sokkal szebbek okosabbak tehetségesebbek mint mi.Arra lennék kíváncsi hogy milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban.Meg úgy alapjában a véleményetek is érdekelne.

Előre is köszönöm :)

2011. jan. 20. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy ez a népszerűség-dolog semmire nem jó. Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam olyan emberek, akiket valójában nem ismerek, és látszatbarátokra sincs szükségem.
2011. jan. 20. 15:34
 2/2 Мirkó ***** válasza:
Én olyan népszerű-fajta vok de sztem egyáltalán nem nehéz :D De egyébként egy népszerű ember sem értékesebb semmivel :P Lehet h te meg okosabb vagy vagy bármi más érted? Én meg a tök okos emberekre irigykedek XD
2011. jan. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!