Mibe szabad és mibe nem szabad menni esküvőre?
Figyelt kérdés
Szombaton lesz a barátnőm esküvője és fogalmam sincs, hogy mibe menjek. Ötleteket várnék :)
21/L
2013. júl. 3. 08:16
1/6 A kérdező kommentje:
Még annyit fűznék hozzá, hogy nem nagyon hordok szoknyákat, ruhát, viszont van egy fekete derékszoknyám a H&M-ből. Ha azt felvenném eksüvőre egy szép színes blúzzal az úgy jó lenne? Úgy hallottam, hogy feketét és fehéret nem illik, viszont a ruhatáram 90%-ában ezek a színek dominálnak.
2013. júl. 3. 08:21
2/6 anonim válasza:
Ha a blúz színes akkor a szoknya lehet fekete. :)
3/6 anonim válasza:
ùgy van elvileg hogy nem illik tùlöltözni a menyasszonyt azaz a nagy hosszù abroncsos tüllös fodros tùldìszîtett estèlyi/bàli ruhàk kerülendők ès règen ùgy volt hogy fekete-gyàsz szìn piros-menyecske ruha szìn ès a fehér-menyasszony szìne kerülendő egyberuhakènt.
Viszont ha neked fekete fehér összeállìtàsod van az se rossz..ma màr bàrmit fel lehet veni csak azèrt legyen elegàns.Szòval nem lenne rossz,ha feldobnád nèhàny szìnes kiegészìtővel..
4/6 anonim válasza:
Az utolsó jól írta, de annyit hozzátennék, hogy farmer-póló/ing sem jó összeállítás, pedig manapság sajnos egyre több ilyet látni. Olyan ruhát vegyél, amiben nem lesz meleged, szoknya, blúz tökéletes lesz, egy szép cipővel :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Megy a zöld mancs :)
2013. júl. 3. 11:41
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom a fehér színt illik aznap a menyasszonynak fenntartani...de ettol meg hordhatsz feher kiegeszitoket:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!