Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény a supra wrapról?

Vélemény a supra wrapról?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 20:48
 1/9 Killdead válasza:
Nekem is van.Nem rossz,én szeretem,de könnyen koszos lesz és sűrűn kell mosni,és ha nem megfelelően mosod,akkor kifakul.
2013. júl. 3. 23:37
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi, és az oldala az leválik neki vagy nem?
2013. júl. 4. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:

En neztem a wrapot magamnak nyárra, de nem nézett ki valami strapabíró cipőnek szóval inkább amigot vettem. Kicsit drágább, de szerintem erősebb

Remelem segítettem valamit

2013. júl. 4. 22:08
 4/9 A kérdező kommentje:
hát én vettem régebben egy supra vaidert de az 2-3 hét után elkezdett válni, csak nyárra akarnák wrapot vagy más félét de ha az is gyenge akkor nem, köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 5. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
én nem mondom hogy gyenge, csak nekem annak tűnik, nincs tapasztalatom róla :D de tényleg nem tudom hogy mi történt a vaiderrel
2013. júl. 7. 21:53
 6/9 A kérdező kommentje:
nevét nem tudom a cipőnek, de fekete maga a cipő, a talpa ilyen rozsda barna, a cipész azt mondta hogy levegős az alja és ahogy lépek benne bele megy a levegő és leválik :S :D
2013. júl. 8. 10:05
 7/9 A kérdező kommentje:
amúgy sikerült megtudnom, és nem válik le, vagyis aki mondta annak nem :D
2013. júl. 8. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor gyári hibás volt valószínűleg a vaidered
2013. júl. 8. 10:32
 9/9 A kérdező kommentje:
hát nem tudom
2013. júl. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!