Megéri megvenni a supra wrapot?
Figyelt kérdés
Vettem nem rég a garage storban egy supra vaider cipőt....2 hét után levált az oldala, a wrap az erőssebb vagy az is szétjön??2013. jún. 29. 11:35
1/2 A kérdező kommentje:
valaki...
2013. júl. 2. 14:31
2/2 anonim válasza:
A vaider alapvetően egy strapabíró modell, persze anyag függő es hogy mennyire van karbantartva tisztítva,
Nekem van 4 supram, vaider pont nincs de tudom, mert barátjaimnak van, es stram egy csuka szóval szerintem vagy nem megfelelően volt használva, vagy pedig anyag hiba.
A wrap nem egy nagy durranás, semmi extra. En inkább amigot vettem en is neztem a wrapot, amigo sokkal jobb megér +5000 forintot.
Szerintem vidd vissza a vaidert, nekem volt egy society red carpetom, es a satin tuf anyag kiszakadt az elején, visszavittem GarageStoreba mivel onnan vettem es teljes árát levásárolhattam
Szóval ennyit tudok mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!