Hogy áll rajtam ez a bikini?
Figyelt kérdés
Most vettem de a felsőjével nem vagyok kibékülve teljesen eltakarja a cicim lehet olyat kellett volna amiben látszik,hogy van mellem ,mert ez így olyan mintha teljesen sík lapos lennék nem?
2013. júl. 1. 17:37
21/37 A kérdező kommentje:
2 bikini 20
2013. júl. 1. 18:11
23/37 A kérdező kommentje:
70B és itt egy kép Debreczeni Zitán is ilyen a felső pedig ő sem lapos.
2013. júl. 1. 18:17
24/37 anonim válasza:
Mondjuk ha ennyi pénzt képes vagy kiszórni egy bikinire, az óriási hátrány...
25/37 anonim válasza:
Szerintem is jobb lenne egy "szokásos" bikinifazon, én is próbáltam ilyen bikiniket, rajtam sem állt sehogyse. Kerülhet 50ezerbe is, ha egyszer ilyen a fazonja, laposítani fog.
27/37 anonim válasza:
hát bocs, de én nem azért járok strandra, hogy a mellemet mutogassam. strandra teljesen jó ez a bikini, de a te célodnak nem biztos.
28/37 anonim válasza:
Origami bikini Debreceni Zita kollekció :)
29/37 anonim válasza:
Még annyi, hogy Debreceni Zita sokkal homokórább, mint Te. Ezt ne felejtsük. Ettől függetlenül tényleg nagyon jó alakod van.
30/37 A kérdező kommentje:
azt meg te nem veszed figyelembe,hogy debreczeni zita photoshoppolt én meg nem és nem ugyanolyan pózban vagyunk lefotózva.
2013. júl. 1. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!